Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Στην αστική δικαιοσύνη θέλει να βρει το δίκιο του ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ

Αλλά όχι με τα λεφτά του, ζητά να το κάνει  με τα λεφτά των....μηχανοδηγών! 
Ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ ζορίστηκε μετά την συνεδρίαση του ΣτΑ και ζήτησε τα πρακτικά για να προσφύγει στην αστική δικαιοσύνη επειδή

δεν αντέχει τον διάλογο κ τις απαντήσεις ενώ τον ενόχλησε κ η ανάρτηση που έκανε χτες το στέκι , θυμίζοντας του τι έλεγε και τι έγραφε για τα κυκλώματα του Λειανοκλαδιου.

Χτες κατα την διαρκεια του ΣτΑ παρουσιασε την προταση της Δ. Συμπαράταξης ως προταση ΟΛΩΝ των μηχανοδηγων , κατι που φυσικα δεν ισχυει.
Το τι έγραφε για την προηγούμενη πρόταση της Διοίκησης, που παρουσίαζε ως προταση της +ΣυνΕξέλιξης,  αυθαίρετα κ προβοκατόρικα,  το δημοσιεύσαμε χτες.

Το περιεργο ομως που ζήτησε ο γραφικός συνδικαλιστής της ΑΣΚΕ είναι  να ενισχυθεί οικονομικά από το Σωματείο(!!!) για να βρει το δίκιο του.
Να κάνει δηλαδή μια αγωγή για τον γραφικό εαυτό του , με τα λεφτά των άλλων! 
Εμείς του προτείνουμε να ζητήσει να τον συνδράμουν οι 21 ψηφισαντες την ΑΣΚΕ το 2015.
Αν του μιλάει κανείς από τους 21  συναδέλφους σήμερα βεβαίως βεβαίως.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γραφικός δήθεν  κομμουνιστής ,θέλει να φιμώσει το στέκι της έλξης.
Και πριν 2-3  χρόνια άλλωστε μας έστειλε πεντασελιδο εξώδικο και ακόμα περιμένουμε την αγωγή του.
Στις 5 σελίδες του εξωδικου του τοτε,απαντήσαμε με 5 γραμμες. Τόσο χρειάστηκε. 
Συμπεράσματα 
Οταν προσπαθείς να δικαιολογήσεις την συνδικαλιστική ανυπαρξία σου στα αστικά δικαστήρια και μάλιστα ζητώντας για την προσφυγή σου τα λεφτά των άλλων , τότε επιβεβαιώνεις εμάς που σε χαρακτηρίζουμε γραφικό.
Αφού ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ κατάφερε να οδηγήσει μια  ιστορικη παράταξη  εκτός ΔΣ του Σωμάτειου μας , μετά από 35 χρόνια,  τώρα θέλει να βάλει κ την οριστική ταφόπλακα σε αυτήν επιβεβαιωνοντας ότι, δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της , ούτε καν με την κομμουνιστικη προσέγγιση της. 
Τα περί προαγωγής του το 2004 με μεσολαβήσεις τρίτων εκεινη την περιοδο μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει το πως εγιναν οι προαγωγες στον Προαστιακο 13 χρονια πριν. 
Απλά επιβεβαιωνουν αυτό που γράψαμε, ότι δηλαδη κατείχε την θέση του μηχανοστάσιαρχη για 3 χρόνια, θέση που κατέλαβε χωρίς τυπικά προσόντα (πτυχίο Πανεπιστημίου κτλπ), με μηδενικη εργασιακή εμπειρία κ μετα από εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων δεν ανακοίνωθηκαν πότε στους 33 μηχανοδηγούς που τότε εργαζονταν στον Προαστιακό.
Μπορεί στα αποτέλεσματα να ήταν πρώτος,αλλά δεν τα έμαθαν ποτέ οι υπόλοιποι. 
Η προσπάθεια του σημερινού Προέδρου της ΠΕΠΕ τότε για διαφάνεια έφερε και την λυσαλέα εμπάθεια του γραφικού συνδικαλιστή της ΑΣΚΕ.
Όπως τότε έτσι κ σημερα, ο συνάδελφος Γενιδούνιας στήριξε κ στηρίζει το αίτημα όσων θεωρούν ότι αδικουνται σε διαδικασίες προαγωγών. Ούτε τότε ούτε ενέπλεξε την συνδικαλιστική δράση σε όλα αυτά.

Όπως επίσης πολλοί είναι αυτοί που επιβεβαιώνουν ότι αποτελούσε ενεργό μέλος της ΠΑΣΚ,  συμμετέχοντας σε συσκέψεις της παράταξης στην Ιπποκράτους μέχρι το 2010.
Μετά έγινε κομμουνιστής κ καλά έκανε.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ.  Όταν θες να προσφύγεις στη αστική δικαιοσύνη -αν κ κομμουνιστής- δεν ζητάς να το κάνεις με τα λεφτα των υπολοίπων.
Το κάνεις με τα δικά σου χρηματα κ αν κερδίσεις τον δικαστικό αγώνα , η δικαιοσυνη επιδικαζει τα έξοδα στον ..ένοχο. 
Αν ξέρεις ότι θα φας και εκεί σφαλιάρα, το κάνεις με τα λεφτά των άλλων μην μπεις και σε έξοδα. 
Αξιοπρέπεια λέγεται η λέξη και αρχιζει με Α κεφαλαίο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου