Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Συνεδρίασε το Ελεγκτικό Συνέδριο για την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συνεδρίασε, την περασμένη Παρασκευή (9/12), το Ελεγκτικό Συνέδριο, με αντικείμενο την σύμβαση πώλησης του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ιταλικό όμιλο Ferrovie dello Stato Italiane, έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Τυχόν θετική έκβαση
σηματοδοτεί το πέρασμα της ελληνικής σιδηροδρομικής εταιρείας στον ιταλικό όμιλο και – σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ – το κλείσιμο του φακέλου των παράνομων κρατικών ενισχύσεων.


Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος της FS ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος στις 14 Ιουλίου και – σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις – υπολόγιζε ότι θα αναλάβει τη διαχείριση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την 1η/1/17.

Εκτός από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Ιταλοί φιλοδοξούν να αποκτήσουν την ΕΕΣΣΤΥ (οι προσφορές μετατέθηκαν στις 30 Ιανουαρίου) και μελλοντικά, την ΣΤΑΣΥ, εάν το υπερΤαμείο αποφασίσει την αποκρατικοποίησή της.

Φ.Φ. - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου