Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης

Μαζική θα πρέπει να είναι η συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στην απεργία της Πέμπτης ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζουν και επιβάλουν οι νεοφιλελεύθεροι ταλιμπάν.
Διαβάζουμε την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ >
H ΓΣΕΕ αντιδρώντας στις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που συνεχίζονται, πραγματοποιεί την προσεχή Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 24ωρη Γενική Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. 
Τα μέτωπα και οι προκλήσεις
που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Αντιδρούμε σε κάθε σκέψη και στόχευση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας. 
Μετά την Διεθνή Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία μήνυμα αλληλεγγύης προς τους έλληνες εργαζόμενους εξέδωσε και η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.
Η ΣΕΣ καλεί τους υπουργούς οικονομικών του EUROCROUP να μην επιβάλλουν άλλες, όπως τις χαρακτηρίζει, καταστροφικές μεταρρυθμίσεις ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας χαρακτηρίζει τις νέες απαιτήσεις των δανειστών παράλογες. 
Για τη ΓΣΕΕ ο αγώνας είναι μονόδρομος.
Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή. 
Να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.
Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της Πέμπτης και το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως θα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου