Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη Χ.Σπίρτζη στην Καρόλου


Ξαφνική επίσκεψη στα γραφεία του ΟΣΕ στην Καρόλου έκανε χτες ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Χωρίς την συνοδεία δημοσιογράφων πραγματοποίησε 
συνάντηση με τις Διοικήσεις των εταιρειών  του Ομίλου.

Η ξαφνική επίσκεψη και η μη πρόσκληση των εργαζομένων σε αυτή προκάλεσε -λογικά - απορίες αλλά και διαμαρτυρίες καθώς τα συνδικάτα μας δεν είχαν ειδοποιηθεί για να παρεβρεθουν και να εκθέσουν από κοντά τα προβλήματα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.
Ο Υπουργός Μεταφορών μετά την συνάντησή του με τις Διοικήσεις αποχώρησε χωρίς να προβεί σε καμία δήλωση. 
Πάντως όσα σχόλια προκάλεσε η μη πρόσκληση των συνδικάτων αλλά τόσα προκάλεσαν και οι ερμηνείες που δόθηκαν από τους γνωστούς παπαγάλους  που μιλούσαν για ...προεκλογική σύσκεψη κ διάφορα άλλα ανάξια σχολιασμου. 
Το τι συζητήθηκε στην σύσκεψη θα το μάθουμε στα προσεχώς...

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου