Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Συνεδρίαση ΔΣ ΠΕΠΕ- Επιστολές ΠΕΠΕ


Την προσεχή Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας με θέματα ημερήσιας διάταξης 


  1. Ενημέρωση
  2. Προγραμματισμός Δράσης 2017
  3. ΤΑΠΕΛ 
  4. Διάφορα        
Επίσης το Σωματείο μας κοινοποίησε 2 επιστολές προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα του ρουχισμού αλλά και το θέμα της τοποθέτησης καθρεπτών στην γραμμή του Αεροδρομίου.

Διαβάζουμε  :


Κύριε  Σύμβουλε,

Επανερχόμαστε για ένα ζήτημα που άπτεται της ασφάλειας κυκλοφορίας, που το Σωματείο μας έχει θέσει πολλές φορές στο παρελθόν, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει δοθεί καμία λύση. 
Στη γραμμή Αεροδρομίου – Κιάτου, δεν λειτουργούν οι κάμερες στις αποβάθρες των σταθμών, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό οι μηχανοδηγοί να ελέγχουν πλήρως το άνοιγμα – κλείσιμο των θυρών στους συρμούς (desiro)  και να παρατηρούνται φαινόμενα με επιβάτες της τελευταίας στιγμής να προσπαθούν να εισέλθουν στους συρμούς με κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Έχουμε προτείνει στο παρελθόν – και το ξαναπροτείνουμε σήμερα – να τοποθετηθούν καθρέφτες στους σταθμούς, στο σημείο στάθμευσης των αμαξοστοιχιών, λύση που εφάρμοσε και η Αττικό Μετρό, προκειμένου ο μηχανοδηγός να ελέγχει πλήρως το συρμό και την από-επιβίβαση του κοινού. Μια ενέργεια με ελάχιστο κόστος. 
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας για το θέμα.
Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία. 

και η 2η επιστολή

ΘΕΜΑ: «Χορήγηση ρουχισμού».


Κύριε  Διευθυντά,

Όπως γνωρίζετε πριν λίγο καιρό χορηγήθηκαν στο προσωπικό είδη ρουχισμού. Ωστόσο, σε πολλούς συναδέλφους μας έχουν διαπιστωθεί ελλείψεις στα παρεχόμενα είδη (μπουφάν, πουκάμισα κλπ).
Παρά το ότι οι ελλείψεις αυτές είναι γνωστές στην υπηρεσία, τα είδη δεν έχουμε ακόμη παραδοθεί στους δικαιούχους τους.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας για το θέμα.      


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου