Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δεν παν να μας χτυπάν !!! (και με μήνυμα διόρθωσης που ζητήθηκε επίμονα!)

Και μια διόρθωση για ανάρτηση που είχαμε κάνει στο παρελθόν, την οποία ζήτησε μετ επιτάσεως ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ στο ΔΣ της ΠΟΣ.
Στα κόκκινα κάθε μήνα το στέκι της έλξης, το blog των μηχανοδηγών. Τι και αν έχουμε -λόγω φόρτου εργασίας,το blog μας διαχειρίζονται εργαζόμενοι- περιορίσει αισθητά τις αναρτήσεις μας (μόλις 88 τον Δεκέμβρη) η επισκεψιμότητα στο blog των μηχανοδηγών παραμένει στα ύψη και
είναι συνεχώς αυξανόμενη.
 Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αναπαράγουμε άκριτα ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο ότι πάντα παρέχουμε πρωτογενή ενημέρωση που αφορά θέματα  των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο αλλά κυρίως στο ότι εκφέρουμε ΑΠΟΨΗ, σαφή-καθαρή και χωρίς υπονοούμενα στα 4+ χρόνια της λειτουργίας μας.

Αυτό το μείγμα ενημέρωσης έχει καθιερώσει το στέκι ως σημείο αναφοράς στα σιδηροδρομικά δρώμενα με σχεδόν 4.000 μοναδικές επισκέψεις καθημερινά! (στην φωτο επάνω η σημερινή κίνηση μέχρι τις 9 το βράδυ και με μόλις 3 αναρτήσεις).
Φυσικά χείρα βοηθείας στην καθιέρωση μας προσέφεραν οι συνδικαλιστές που με καθημερινές λυσαλέες επιθέσεις  μας έκαναν γνωστούς σε όλη την Ελλάδα.
Μας επιτέθηκαν με επιστολές,σε συνελεύσεις, με ανακοινώσεις Σωματείων επειδή είχαμε και έχουμε ΑΠΟΨΗ.
Άποψη που τους ενοχλεί,άποψη που θέλουν να φιμώσουν ή να τισαθεύσουν.
Στα πλαίσια αυτής της τακτικής στις 2 τελευταίες συνεδριάσεις της Ομοσπονδίας το στέκι της έλξης είχε την τιμητική του.
Παρότι τα θέματα που αφορούν τους σιδηροδρομικούς είναι σημαντικά, ο εκπρόσωπος της παράταξης της ΔΑΚΕ έβαλε 2 φορές τζήτημα, σε 2 διαδοχικές συνεδριάσεις, για να υπάρξει Νομική κίνηση της ΠΟΣ εναντίον μας, γιατί "χτυπήσαμε το θεσμό" όταν σε προηγούμενη ανάρτηση μας (Κλικ εδώ ) είχαμε κατά λάθος δημοσιεύσει φωτογραφία που αντί να γράφει απλά -μας πήραν είδηση- έγραφε ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ μας πήραν είδηση.
Παρότι ο υπεύθυνος για την διαχείριση του blog συνάδελφος Γενιδούνιας πήρε τον λόγο και  εξήγησε ότι η φωτογραφία ανέβηκε λανθασμένα -ενώ είχε κοπεί το πάνω μέρος (ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ), μπήκε ολόκληρη αρχικά-  και ότι παρέμεινε στο διαδίκτυο για μόλις 25 λεπτά ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ότι έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε τελικά,ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ(συνάδελφος Τουρλής) δεν δέχτηκε τις εξηγήσεις , έβαλε ζήτημα για νέα ανάρτηση που θα εξηγεί το λάθος και ότι η Ομοσπονδία δεν είναι κωλόμπαρο και φυσικά ότι δεν θέλαμε να χτυπήσουμε τον θεσμό.
Σήμερα λοιπόν διορθώνουμε και το θέμα και τυπικά, γράφοντας ότι η φωτογραφία τότε ανέβηκε κατά λάθος, η Ομοσπονδία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ...κωλόμπαρο και  η ύπαρξη του θεσμού προστατεύει τα συμφέροντα των σιδηροδρομικών.
Ελπίζουμε ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ συνάδελφος Τουρλής που έβαλε 2 φορές το θέμα να είναι πλέον ικανοποιημένος.
Το ξαναγράφουμε συνάδελφε Βασίλη. Η Ομοσπονδία δεν είναι κωλόμπαρο και η φωτογραφία ανέβηκε κατά λάθος.
Το στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών, το πρώτο ενημερωτικό blog για τα συνδικαλιστικά σιδηροδρομικά δρώμενα δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί όταν γίνεται ένα λάθος. 
Έχουμε κάνει μέχρι 8764 αναρτήσεις,δεν είμαστε αλάνθαστοι,είμαστε απλά εργαζόμενοι που διαχειριζόμαστε ένα blog.
Ελπίζουμε μετά και την σημερινή ανάρτηση  συνάδελφε Τουρλή,να κατάλαβες ότι αυτό που σου έλεγαν 26 συνάδελφοι  ότι δηλαδή μια τέτοια ανάρτηση για την αποκατάσταση ενός λάθους, -ενώ έχει παραδεχτεί το στέκι το τυπογραφικό λάθος-μόνο ζημιά μπορεί να κάνει. Στο εξηγούσαν όλοι αλλά επέμενες. 
Οπότε....
Η Ομοσπονδία φυσικά και δεν είναι ...κωλόμπαρο και η φωτό εκείνη την μέρα μπήκε κατά λάθος.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Για να μην έχουμε και άλλα...το "μπαρ αθωώθηκα" το βρήκαμε για να εξαγνιστούμε εμείς οι "λαϊκιστές".
 Αφορά λοιπόν την αθώωση μας απέναντι στις κατηγορίες που κατά καιρούς εκτοξεύονται εναντίον μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου