Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Βουλγαρία: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου


Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 20 τραυματίστηκαν σήμερα όταν εκτροχιάστηκε και εξερράγη ένα φορτηγό τρένο που μετέφερε προπάνιο- βουτάνιο στην επαρχία Σούμεν της βορειοανατολικής Βουλγαρίας, σύμφωνα με την αστυνομία.


«Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν», δήλωσε ο επιθεωρητής της τοπικής αστυνομίας Νικολάι Νικόλοφ στο τηλεοπτικό δίκτυο BTV.

Από τον εκτροχιασμό και την έκρηξη που σημειώθηκε στο φορτηγό τραίνο έχουν καταστραφεί τουλάχιστον 20 γειτονικά κτίρια στο χωριό Χιτρίνο, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.

«Η έκρηξη έχει προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν αναμένουμε δεύτερη έκρηξη, όμως οι κάτοικοι απομακρύνονται από το χωριό», πρόσθεσε ο Νικόλοφ, ο οποίος είναι επικεφαλής πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας της αστυνομίας.

Περίπου 150 πυροσβέστες προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά και αναζητούν επιζώντες στα ερείπια των κατεστραμμένων κτιρίων. Μέχρι στιγμής 12 άνθρωποι έχουν διασωθεί και έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου