Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Το πόρισμα για το δυστύχημα σε 5 μέρες, το πόρισμα για τα φωτοσήματα που δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια πότε θα βγεί ;


Στην εικόνα αριστερά βλέπετε ένα φωτόσημα σε λειτουργία. Φωτοσήματα έχουν να δούν σε λειτουργία πάνω απο 8-10 χρόνια οι μηχανοδηγοί σε όλη την χώρα.Ο θυμός όλων των μηχανοδηγών τις τελευταίες μέρες είναι μεγάλος. Σε 5 μέρες εκπονήθηκε ένα πόρισμα και
χρέωσε άμεσα τα πάντα στο ανθρώπινο λάθος και στην ταχύτητα.

Για τα φωτοσήματα και την τηλεδιοίκηση που δεν λειτουργούν 20 χρόνια, ενώ έχουν χρυσοπληρωθεί πόσες μέρες χρειάζονται για να βγεί ένα πόρισμα, λένε όλοι οι συνάδελφοι μας.
Πόσες μέρες χρειάζονται για να βγάλει μια επιτροπή το πόρισμα για όσα συμβαίνουν δεκαετίες στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.
Και ακόμα παραπέρα.
Θα ζητηθούν κάποτε οι ευθύνες απο όλους όσους έφτασαν τα πράγματα ως εδώ ; 
Αυτά λένε όλοι οι μηχανοδηγοί μέσα στα τρένα τις τελευταίες μέρες και εμείς έχουμε χρέος να μεταφέρουμε τον δικαιολογημένο θυμό του προσωπικού.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Όσο πικρή και αν είναι αυτό που θα πω,όσο και αν δεν αρέσει σε αρκετούς ,εγώ θα το πώ ,μπας και αφυπνίσει κάποιους,μπας,και προλάβουμε στο μέλλον άλλο παρόμοιο περιστατικό,με μακάμβρια αποτελεσματα.Ας αφήσουμε όλοι στην άκρη αυτό το @@μενο φαινόμενο που είτε λέγεται εγωισμός,έιτε prestize, και ας μηχανοδηγήσουμε τα τρένα όπως πρέπει,και να φτάσουμε στον τελικό σταθμό την ώρα που μας επιτρέπουν οι σημερινές καταστάσεις.Ένα απέραντο εργοτάξιο είναι ο σιδηροδρόμος τα τελευταια 9 χρόνια.Από άκρη σε άκρη,και το δύσκολο είναι στην όλη ιστορία ,οτι ολοι αυτοί οι μεγαλοεργολάβοι,δεν έχουν καμία γνώση το τι σημαίνει τρενο,και όλα τα παρελκομενά του.Για εμάς τους μηχανοδηγούς,δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας,ως προς την δικιά μας ασφάλεια,ή αυτα που υπάρχουν,είναι μηδαμινά.Μόνο την εμπειρία την παρατηρητηκότητα και την προσοχή που δείχνουμε ,οταν βρισκόμαστε εξω στην γραμμή,αυτά είναι τα μόνα μας όπλα,στην μάχη που μας ρίχνει το σύστημα καθημερινα.Εμείς είμαστε οι μόνοι,και οι πρώτοι ,που σε περίπτωση κάποιου λάθους,είτε δικό μας ,είτε από άλλους,δεν θα γυρίσουμε όρθιοί και σώοι στους δικούς μας ανθρώπους,στις οικογενειές μας,που περιμένουν να της ζήσουμε με το μεροκάματο που θα φέρουμε.Έυχομαι ο Μάνθος,και ο Αριστείδης,και ο αδικοχαμένος επιβάτης,να είναι οι τελευταίοι που χάθηκαν έτσι άδικα.Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που διαθέσατε για να το διαβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΤΑΛΌΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΏΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή