Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Εκδρομή με τρένο στον Γοργοπόταμο την Κυριακή 12 Αυγούστου

Ανακοίνωση απο τον Εκπολιτιστικό σύλλογο Μπράλλου
Την Κυριακή 12 Αυγούστου, στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να γνωρίσουμε και να αναδείξουμε την ομορφιά της ορεινής σιδηροδρομικής διαδρομής Μπράλου-Λιανοκλαδίου (σιδηροδρομικό πέρασμα Μπράλου), διοργανώνουμε
ολιγόωρη εκδρομή. Αναχώρηση από το Σ.Σ.Μπράλου στις 13:30 περίπου και επιστροφή την ίδια ημέρα στις 17:15 περίπου. Προορισμός η Σιδηροδρομική Στάση Γοργοποτάμου. 
Έχουμε εξασφαλίσει προαιρετική στάθμευση με την έκδοση ομαδικού εισητηρίου. Για το λόγο αυτό η επιβίβαση στο τρένο πρέπει να γίνει στο σταθμό του Μπράλου. Το συνολικό κόστος του εισητηρίου είναι 5,00€. 
Θα ανακοινώσουμε έγκαιρα τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή.

1 σχόλιο:

  1. οτι εργα και να κανει ο οσε, η τραινοσε,η εργοσε κλπ... κανενα δεν προκειται να ξεπερασει το ορεινο περασμα του μπραλου θελετε σε γεφυρες σε τουνελ σε οτιδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή