Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Στα 9,4 εκατ. ευρώ οι οφειλές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ΟΣΕ στα τέλη του 2017. Ορθή επανάληψη στον ισολογισμό του ΟΣΕ

Στα 9,4 εκατ. ευρώ ανέρχονταν οι οφειλές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ΟΣΕ στα τέλη του 2017.Σύμφωνα με ορθή επανάληψη στον ισολογισμό του ΟΣΕ,
στην σελίδα 55 και στην ενότητα «Πιστωτικός Κίνδυνος» αναφέρεται ότι μετά την ανεξαρτητοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι απαιτήσεις από πελάτες έχουν λάβει «μονοψωνιακό» χαρακτήρα, καθότι η πρώην θυγατρική αποτελεί σχεδόν τον μοναδικό αγοραστή αγαθών και υπηρεσιών του ομίλου.
Το ύψος της συνολικής απαίτησης, την 31/12/2017, ανέρχεται σε 9,4 εκατ. ευρώ.
Επίσης, σε άλλο σημείο του ισολογισμού αναφέρεται ότι το σύνολο των εσόδων από την παροχή υπηρεσιών προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανήλθε πέρσι στα 18,8 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν τον τομέα της Υποδομής και Κυκλοφορίας.
Www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου