Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΟΣΕ ¨Tα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού για προσωπικό καθαριότητας

Μετά απο πολλά χρόνια ο ΟΣΕ δεν αναθέτει σε εργολαβίες τον καθαρισμό. (μέρος αυτού σε Αθήνα και Βόλο). Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί και
σε άλλους τομείς όπως είναι η φύλαξη αλλά και οι ισόπεδες διαβάσεις.

Η Διοίκηση του ΟΣΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, στοχεύουν στην πρόσληψη προσωπικού για την φύλαξη σταθμών και τις ισόπεδες διαβάσεις που θα απασχολείται στον Οργανισμό, συνέχεια της πολιτικής που ήδη εφαρμόζεται σε Νοσοκομεία και άλλους φορείς του Δημοσίου και θέλει να δώσει τέλος στις εργολαβίες όπου οι εργαζόμενοι απασχολούνται με ιδιαίτερα επαχθείς όρους.
Μάλιστα για το 2ο σκέλος (ισόπεδες διαβάσεις) όπως έχουμε πληροφορηθεί, η Διοίκηση του ΟΣΕ ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες μελέτες και θα  ανακοινώσει το πως θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία σύντομα.
Τα πρώτα ονόματα για την καθαριότητα (35 συνάδελφοι με δεκαοχτάμηνες συμβάσεις) ανακοινώθηκαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δούν τα αποτελέσματα στο επίσημο site του ΟΣΕ, όπου και θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι διαγωνισμοί.
Στον διαγωνισμό πριμοδοτείται και η εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα,δηλαδή σε εργαζόμενους που ήδη εργάζονταν σε εργολάβους.
Το στέκι παρακολουθεί τις εξελίξεις και φυσικά ο σιδηροδρομικός κόσμος - και όχι μόνο- θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος με αυτήν την εξέλιξη και να εντείνει την προσπάθεια για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για όλες τις δραστηριότητες.
www.ose.gr για να διαβάσετε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου