Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Το στέκι στέλνει στα θρανία τον γραφικό της ΣΥΠΕ

Επειγόντως στα θρανία οφείλει να κάτσει ο γραφικός εκπρόσωπος τύπου της ΣΥΠΕ, όχι όμως για την ευρωπαϊκή άδεια μηχανοδηγησης αλλά
για να φρεσκάρει την Ελληνική γλώσσα.
Δεν εξηγείται διαφορετικά πως ο γραφικός αυτός άνθρωπος ερμήνευσε το παρακάτω  απόσπασμα  από το στέκι : «Και είναι γεγονός, ότι η πλειοψηφία των μηχανοδηγών χάρη στην ΔΡΑΣΗ της ΠΕΠΕ, δεν έχει αντιληφθεί το πέρασμα στον ιδιωτικό τομέα.»   ως κυνική ομολογία του blog μας ,υπέρ της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!
Πρόκειται για πρωτοφανή σκοπιμότητα -άνευ προηγούμενου, για προσωπική αλητεία ενός εμπαθή και με εμφανή προσωπικά αδιέξοδα ανθρώπου.
Η σκοπιμότητα όμως ξεπερνάει ακόμα και την εμπάθεια του γραφικού κ αποτυχημένου συνδικαλιστή της ΣΥΠΕ που σε ένα βράδυ «πρόδωσε» την κομμουνιστική του προέλευση προσκυνώντας την ΠΑΣΚ κ την ΔΑΚΕ για να βρει στασίδι σε ΔΣ Σωματείου.
ΠΑΣΚ κ ΔΑΚΕ κ άρα κ η ΣΥΠΕ θα κάνουν τα πάντα για να μην περάσει η ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Μάλιστα τώρα που έχουν αρχίσει ορισμένοι κ αντιλαμβάνονται ότι πλέον είμαστε κοντά , είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να μην φανεί η διαφορά από την ΣΣΕ που υπέγραψε η πλειοψηφία της ΠΟΣ στην ΕΕΣΣΤΥ, γιατί οι συγκρίσεις θα είναι μοιραίες.
Είναι άλλο το 0+0= 0 κ άλλο οι αυξήσεις του 5-7 η και 9%.!
Κ όταν μιλάμε για τυχοδιώκτες σαν τον γραφικό εννοούμε οτι είναι διατεθειμενοι να κάνουν τα πάντα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την περασμένη εβδομάδα ο γνωστός αποτυχημένος πράσινος συνδικαλιστής της έλξης  ,που δέχτηκε θέση υποδιευθυντή με διορισμό στην ιδιωτικοποιημένη ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είχε διαδοχικές συναντήσεις στα γραφεία της ΠΟΣ.
Σκοπός του καιρό τώρα είναι να διαλύσει τα πάντα γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί την προσωπική του ήττα.

Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι καιρό τώρα τους λέμε κ είμαστε βέβαιοι ότι ξέρουν τι εννοούμε.

Μέχρι τότε επειγόντως μάθημα Ελληνικών στον φαντασιόπληκτο γραφικό .

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Όταν 3 μήνες από εκλογική αποτυχία κ ήττα ,μιλάς για αγεφύρωτο χάσματα , είναι βέβαιο ότι το μοναδικό χάσμα που δεν είσαι ικανός να δεις είναι αυτό με την άποψη της πλειοψηφίας  των μηχανοδηγών 

ΥΓ2 Αλήθεια αν οι 15 μέρες κινητοποιήσεων κατά την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ γίνανε με το τσιγκέλι από τα Σωματεία , οι ανύπαρκτες -0- κινητοποιήσεις της ΠΟΣ για την ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ ,πως γίνανε ;
ΥΓ 3 Είναι ευτυχές το γεγονός ότι ο γραφικός της ΣΥΠΕ δεν αμφισβητεί το εργασιακό περιβάλλον μετά την ιδιωτικοποίηση που χάρη στην ΔΡΑΣΗ του Σωματείου διατηρείτε στο ίδιο status.
Αυτό φυσικά απέχει πολύ από το «να δείτε τι σας περιμένει» που έλεγαν κάποιοι ενόψει των διαπραγματεύσεων για την ΣΣΕ 

1 σχόλιο:

  1. Παραλήρημα ολκης απο τους ταξικους κατα αυτους και την φαντασια τους συνδικαλιστες της συπε.Εκει που ολοι βλεπουν να κρατας και να αυξανεις τα δικαιωματα σου σαν εργαζομενος αυτοι βλεπουν υπνωση των εργαζομενων απο τις σειρηνες του εργοδοτικου παλι κατα την φαντασια τους συνδικαλισμου.Δεν τους εκατσε ειναι η αληθεια να ειναι στο χορο μονη της η τραινοσε και να κανει οτι θελει.Εκει το ονειρο τους θα γινοταν πραγματικοτητα.Γιατι ειναι πασιφανες οτι προσδοκουν αποτυχια του σωματειου και δυσμενεις επιπτωσεις στους μηχανοδηγους απο τηβ ιδιωτικοποιηση.Θυμιζει το ανεκδοτο με την οικογενεια χελωνων που μετα απο 200 χρονια φτανουν για πικ νικ και συνειδητοποιουν οτι ξεχασαν τα μαχαιροπιρουνα.Λενε στο μικρο πηγαινε να τα φερεις κι αυτο αρνειται γτ λεει θα του φανε το φαι.Με τα πολλα πειθεται να παει και αφου περνανε 500 χρονια λενε οι γονεις δεν θα ερθει ας φαμε.Τοτε πεταγεται το χελωνακι και λεει χα!το λεγα οτι θα φατε!
    Ασωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή