Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Συμβάντα σαν κι αυτό της Λαμίας δοκιμάζουν τις σχέσεις ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συμβάντα σαν κι αυτό της Λαμίας, όπου αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στην είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού, δοκιμάζουν τις σχέσεις ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ο ΟΣΕ έχει την ευθύνη του σιδηροδρομικού δικτύου και οφείλει να παραδίδει προς χρήση, στις σιδηροδρομικές εταιρείες, ένα ασφαλές δίκτυο, ακόμα και εάν σε μεγάλο μήκος του βρίσκονται σε εξέλιξη έργα.
Από την άλλη, οι σιδηροδρομικές εταιρείες οφείλουν να εναρμονίζονται με τους κανόνες κυκλοφορίας και τις δυνατότητες του υπάρχοντος δικτύου.
Τα αίτια του ατυχήματος στη Λαμία διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές και όλοι απεύχονται παρόμοια συμβάντα.
Στο παρελθόν, τα προβλήματα του σιδηροδρόμου ίσως να «κρύβονταν κάτω από το χαλί»,τώρα πια δεν μπορεί να συμβεί αυτό, αφού η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ιδιωτική εταιρεία και όχι κρατική, όπως ο ΟΣΕ.

Www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου