Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Επιστολή ΠΕΠΕ για διαβούλευση

Δημοσιεύουμε χτεσινή επιστολή της ΠΕΠΕ προς το Υπουργείο Υποδομών  , με την οποία ζητείται να ξεκινήσει διαβούλευση και με το σωματείο μας για το θέμα της έκδοσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αναγνώριση εξεταστών μηχανοδηγών και υποψηφίων μηχανοδηγών.
Το τοπίο μετά τον Ν.3911 (νόμος για την πιστοποίηση των μηχανοδηγών ) αλλάζει ριζικά και  η ΠΕΠΕ σαν μοναδικό Πανελλαδικά σωματείο που εκπροσωπεί μηχανοδηγούς ζητά να εκθέσει τις απόψεις της. (όπως είχε γίνει και όταν διαμορφωνόταν ο Ν.3911 ).
Η επιστολή της ΠΕΠΕ >


Αρ. Πρωτοκόλλου . 4                         Πειραιάς 26/06/2012

Προς Υπουργείο Υποδομών , Μεταφορών κ Δικτύων
          Γενική Διεύθυνση Μεταφορών - Διεύθυνση Εμπορευματικών Μεταφορών
          Τμήμα Ασφαλείας Σιδηροδρόμων

Κύριε Γενικέ ,

Πληροφορηθήκαμε ότι τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση με τις εταιρείες ΟΣΕ , ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θέμα Διαβίβαση σχεδίου Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αναγνώριση εξεταστών μηχανοδηγών και υποψηφίων μηχανοδηγών.
Στα πλαίσια της διαβούλευσης θεωρούμε σωστό η ΠΕΠΕ να εκθέσει τις απόψεις της επί του θέματος καθώς είμαστε το μοναδικό Πανελλαδικά σωματείο που εκπροσωπεί μηχανοδηγούς.
Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε το κείμενο - σχέδιο της υπο διαμόρφωσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης προκειμένου να σας αποστείλουμε τις απόψεις - παρατηρήσεις μας.

Στην διάθεση σας για κάθε ενημέρωση .

                                                         Για  το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας


Τουρλής Βασίλης                          Θεοδωρόπουλος Ε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου