Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Σιδηροδρομιικής Κίνησης


Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Σιδηροδρομικής Κίνησης που δραστηριοποιείται στο σωματείο εργαζομένων Προαστιακού Σιδηροδρόμου.



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Με αφορμή το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα και συνειδητά μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, επικοινωνούμε μαζί σας θέλοντας να θέσουμε υπόψη σας τα νέα δεδομένα όπως δείχνουν τουλάχιστον ότι διαμορφώνονται τούτες εδώ τις ώρες.
Η κυβέρνηση που προφανώς θα προκύψει έχει θέσει ως πρωτεύοντα στόχο της την ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα των ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όπως καταλαβαίνετε μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου ίσως κληθούμε να υπερασπιστούμε το αυτονόητο. Τις θέσεις εργασίας μας, το μέλλον των οικογενειών μας, την ίδια μας την επιβίωση…
Χωρίς καμία διάθεση κριτικής του εκλογικού αποτελέσματος, πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να μην το σεβαστούμε, σας καλούμε σε συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση για να αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια αφανισμού μας. Ασχέτως τι ψήφισε ο καθένας μας το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και πρέπει να το προασπίσουμε με κάθε κόστος! Δεν είμαστε αργόσχολοι, δεν είμαστε αργόμισθοι! Είμαστε Έλληνες σιδηροδρομικοί που δίνουμε καθημερινό αγώνα για να μπορεί να ταξιδεύει το τρένο με ασφάλεια στον προορισμό του!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!!! 

1 σχόλιο: