Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ειδικές τιμές για όσους ταξιδέψουν με τρένο για να ψηφίσουν

Με έκπτωση 30% θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι επιβάτες που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.



Η έκπτωση ισχύει για την αγορά εισιτηρίου μόνο από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αφορά τις μετακινήσεις που θα γίνουν από 13 έως 20 Ιουνίου 2012.

Η έκπτωση αυτή δεν θα ισχύει (συνυπολογίζεται) για επιβάτες που ήδη έχουν επωφεληθεί από άλλα προγράμματα εκπτώσεων και προσφορών, καθώς και για τα εισιτήρια προσφοράς που εκδίδονται μέσω Ιντερνετ.

Οι εκπτώσεις θα ισχύσουν κανονικά και για τους επιβάτες του προαστιακού που θα μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκέπτεται την ιστοσελίδα www. trainose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου