Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ο ιδιώτης θα εγγυηθεί το εισητήριο των 9 Ε στο Αθήνα - Θεσσαλονίκη;

Κανονικός βομβαρδισμός τις τελευταίες ημέρες απο τους γνωστούς και αντικειμενικούς δημοσιογράφους που συνεχώς ρωτούν για τον ΟΣΕ ...Πρώτος ο γνωστός για την συμπαθειά στα τρένα και αντικειμενικότητα του κ. Πορτοσάλτε που μας περιποιείται απο το ΣΚΑΙ κάθε πρωί και μετά οι υπόλοιποι.Ακόμη και στην ΝΕΤ χτες στο χ2 , πάλι εμάς ανέφεραν σαν παράδειγμα άμεσης αποκρατικοποίησης!.
Εμείς σε όλους αυτούς ρωτάμε το αυτονόητο .Ο ιδιώτης θα εγγυηθεί το εισητήριο των 9Ε που βρίσκει σήμερα κάποιος για να μεταβεί απο Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και αντίστροφα;
Η μήπως θα συμβεί ότι έγινε και μετά το ξεπούλημα της Ολυμπιακής με την δημιουργία μονοπωλίου στην εγχώρια αγορά , μονοπωλίου που σήμερα έχει αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώνει κάποιος 150κ 200  Ευρώ για ένα και μόνο εισητήριο μετ επιστροφής σε κάποιο νησί...
Να ενημερώσουμε τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους - πολλοί απο αυτούς μας διαβάζουν - ότι τα τρένα είναι γεμάτα και ότι η κίνηση έχει τριπλασιαστεί επειδή οι τιμές είναι χαμηλές σε σχέση με τα ανταγωνιστικά μέσα.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ασχοληθούν ας ρωτήσουν αυτό τους πολιτικούς που εύκολα απαντούν για ένα μέσο του οποίου τον ρόλο αγνοούν....ίσως γιατί ντρέπονται να ταξιδέψουν με το τρένο.
Εμείς απλά θα τους θυμίζουμε ότι επένδυση δεν είναι να αγοράσεις την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τσάμπα.
Επένδυση είναι να δημιουργήσεις νέα εταιρεία και άρα νέες θέσεις εργασίας και να ανταγωνιστείς τον κρατικό φορέα προς όφελος του πολίτη.
Αλλά η λέξη επένδυση στην Ελλάδα σημαίνει συνήθως ξεπούλημα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου