Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας.90 χτες το βράδυ

Εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας 90 που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη -Αλεξανδρούπολη είχαμε χτες το βράδυ λίγο μετά την Ξάνθη. Ο εκτροχιασμός του τελευταίου βαγονιού της αμαξοστοιχίας οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε στρέβλωση της γραμμής. Το βαγόνι αποκόπηκε επιτόπου και η αμαξ. συνέχισε χωρίς προβλήματα την πορεία της προς τον τελικό προορισμό ενώ και κανείς από τους επιβάτες δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.
Σήμερα το πρωί συνεργεία απεκατέστησαν την κυκλοφορία στη γραμμή και στο σημείο τοποθετήθηκε βραδυπορεία. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου