Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Επανακυκλοφορούν πετσοκομένα τα κομμένα δρομολόγια στο Κιάτο - Αεροδρόμιο;

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα επικρατήσει η άποψη που συζητιέται τις τελευταίες ώρες και θέλει το τελευταίο δρομολόγιο απο Αεροδρόμιο προς οποιοδήποτε προορισμό να είναι στις 21.44 !!
Τα έργα επιτέλους τελειώσαν , ας ελπίσουμε οι υπεύθυνοι να μην δικαιώσουν όσους υποστηρίζαν ότι ήταν απλά μια πρόφαση για να κοπούν τα δρομολόγια και να απαξιωθεί περαιτέρω το μέσο.Δεν είναι δυνατόν το τελευταίο δρομολόγιο του Μετρό απο το αεροδρόμιο να είναι στις 23.33 και ο Προαστιακός να κλείνει 2 ώρες νωρίτερα!!!!
Θα πρόκειται για ενέργεια που υποθάλπτει την αξιοπιστία του μέσου και θα το απαξιώνει εντελώς πλήτωντας καίρια τα συμφέροντα της εταιρείας .


Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την απόφαση που θα ληφθεί τις επόμενες ώρες .
Οι φτηνές δικαιολογίες τελειώσαν και όλοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο σταθμός Ζευγολατιού θα δοθεί προς χρήση στις 8/07/2012.

1 σχόλιο:

  1. Σίγουρα τελειώσαν τα έργα; Εγώ έχω ακούσει πως απλά σταματήσαν! Άλλωστε βλέπουμε τα μη συνδεδεμένα καλώδια στους σταθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή