Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μετωπική Προαστιακών στην Βιέννη


Δύο αμαξοστοιχίες των προαστιακού σιδηρόδρομου στη Βιέννη συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

"Πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και αρκετά άλλα ελαφρότερα", διευκρίνισε η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών, Κλόντια Γκίγκλερ, και πρόσθεσε ότι οι σοβαρά τραυματισμένοι έχουν ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Ένας από τους επιβάτες παραμένει εγκλωβισμένος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αυστριακής Εταιρίας Σιδηροδρόμων η σύγκρουση σημειώθηκε στις 09:45 ώρα Ελλάδας στη περιοχή Πεντσίνγκ, δυτικά της Βιέννης.
Τα αίτια της σύγκρουσης δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά.


Αυτά να τα βλέπουν και οι εγχώριοι φωστήρες και κόκκορες που αμφισβητούν κατά καιρούς τον επαγγελματισμό και την κατάρτιση του προσωπικού έλξης.
Στην Αυστρία λειτουργούν τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφάλειας .
Στην Ελλάδα που το κόκκινο φωτόσημα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση χάρη στον επαγγελματισμό του προσωπικού έλξης , έχουμε χρόνια να δούμε ατύχημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου