Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Εξαφανισμένη η Γ.Σ.Ε.Ε.

Που είναι κρυμμένοι οι μεγαλοσυνδικαλιστές της εργατικής τάξης ;
Γιατί εδώ και 5 μέρες η ανύπαρκτη ηγεσία της Γ.Σ.Ε.Ε. δεν έχει πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν με την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ;
Την ίδια ώρα που βομβαρδίζουν με Δελτία Τύπου για άλλες περιπτώσεις , έχουν σιωπήσει για τον αγώνα των εργαζομένων στις συγκοινωνίες.
Τι περιμένουν ; 
Μήπως η αγωνία για την επανεκλογή τους στο προσεχές συνέδριο της ΓΣΕΕ (Αλεξανδρούπολη - Μάρτιος ) τους έχει κάνει να κουρνιάζουν ;

1 σχόλιο:

  1. Μόνο η ΓΣΕΕ; O ΣΤΥΕ, η ΟΣΕΤΕΕ κλπ. κοράκια - που μόνο τις συνδρομές ξέρουν να εισπράττουν - που είναι; Το ερώτημα που θέτετε σύντροφοι είναι ρητορικό και δυστυχώς η απάντηση είναι μόνο μία: Όλες οι Πασοκογενείς συνδικαλιστικές οργανώσεις αυτούς τους καιρούς είναι και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ. Κοινώς το παίζουν σε 2 ταμπλό. Γι' αυτό μην ξανοίγεστε μπροστά τους, απομονώστε τους, γιατί οι καρδερινούλες του ΠΑΣΟΚ πάνε και τα κελαηδάνε (...ξέρετε που) ΌΛΑ χαρτί και καλαμάρι. Συν το ότι μετέχουν ασμένως σε λίστες προγραφών εργαζομένων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, με τον κρυφό πόθο μήπως και κερδίσουν την εύνοια των Νεοφιλελεύθερων συνοδοιπόρων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή