Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

To στέκι της έλξης σε υψηλές επιδόσεις !

απο τα 1.800 views του Ιουλίου του 2011 στα 53.000 views
τον Γενάρη του 2013 !
Ξεπέρασε τις 53.000 επισκέψεις το στέκι της έλξης τον Ιανουάριο !

Θέλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοηθάνε στην προσπάθεια ενημέρωσης όλων των σιδηροδρομικών .
Η ανάγκη ενημέρωσης ιδιαίτερα αυτήν την εποχή έχει εκτοξεύσει την αναγνωσιμότητα του blog
των μηχανοδηγών σε νούμερα που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Με μέσο όρο επισκέψεων πλέον τα 1800 κλικ καθημερινά (τις μέρες που υπάρχουν θέματα στην επικαιρότητα -συνεδριάσεις σωματείων ή της ΠΟΣ ξεπερνάν τις 3.000 !) το στέκι έχει γίνει σημείο αναφοράς και έγκυρης ενημέρωσης.
Με τα όποια λάθη και παραλείψεις , μια ομάδα μηχανοδηγών , ερασιτέχνες στον χώρο του internet  - κ σε συνεργασία πλέον με  συναδέλφους από άλλους κλάδους - κατάφερε να δείξει πως και στον τομέα της νέας τεχνολογίας και της ενημέρωσης οι σιδηροδρομικοί μπορούν να είναι πρωταγωνιστές!

Στόχος πλέον η συνεχής βελτίωση του χώρου , η όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενική ενημέρωση των συναδέλφων ακόμα και η κάλυψη σε live stream συνεδριάσεων των Διοικήσεων των Σωματείων - αν φυσικά το εγκρίνουν τα Διοικητικά Συμβούλια τους (βρισκόμαστε σε επαφή με  χώρο ενημέρωσης απο τις συγκοινωνίες για την απόκτηση της τεχνογνωσίας ) προκειμένου οι σιδηροδρομικοί να έχουν άποψη απο πρώτο χέρι για τα όσα αποφασίζονται !

Τελειώνοντας θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε όσους μας βοηθούν , όσους μας διορθώνουν (και είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά τους ) και όσους συναδέλφους  μας εμπιστεύονται για την καθημερινή τους ενημέρωση  .

Η αποστολή θεμάτων γίνεται στο mail μας mixanodigoiose@gmail.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου