Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Κ. Χατζηδάκης >ΟΛΟΙ στο ενιαίο !

Για άλλη μια φορά , οι διαβεβαιώσεις ήταν φούμαρα
  Σκληρή στάση απέναντι στους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ που αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου τηρεί η κυβέρνηση. Σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ξεκαθάρισε πως «όλοι θα ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο» και δεν υπάρχει πρόθεση να εξαιρεθούν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες. Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προσφύγουν οι εργαζόμενοι στη Δικαιοσύνη ο κ.Χατζηδάκης τόνισε ότι «δικαίωμά τους είναι να το κάνουν αν θέλουν, αλλά αυτό δεν αλλάζει το σχέδιο της κυβέρνησης».

2 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΟΙ....
    ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ,ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ?Η ΠΕΠΕ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή