Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τα τσάρτερ της ΓΣΕΕ !!!!

Την ώρα που οι άνεργοι πληθαίνουν και ξεπερνούν το 1 εκ , την ώρα που οι συλλογικές συμβάσεις καταργούνται σε όλους τους κλάδους , την ώρα που ο αγώνας στις συγκοινωνίες κορυφώνεται εν την απουσία της Τριτοβάθμιας Οργάνωσης , αυτήν την ώρα κάποιοι εξακολουθούν να προκαλούν το κοινό αίσθημα απέχοντας μακράν  απο την πραγματικότητα που ζούμε όλοι οι μισθωτοί .
Δημοσιεύουμε αριστερά την επιστολή της ΓΣΕΕ , που καλεί τις Ομοσπονδίες να γνωρίσουν τα ονόματα των συνέδρων για το συνέδριο της Αλεξανδρούπολης , προκειμένου η Ομοσπονδία να ναυλώσει τσάρτερ για την μετάβαση τους ! 



Ναι καλά το ακούσατε ! Τσάρτερ ! 
Κάποιος θα πεί φτηνός λαικισμός ....
Εμείς απαντάμε .
Θέμα ουσίας .Θέμα πρακτικής .Θέμα συνείδησης.,

Το συνέδριο σε μια τόσο κρίσιμη καμπή για το εργατικό κίνημα έπρεπε να γίνει στην Αθήνα ή στην συμπρωτεύουσα  , προκειμένου να συμμετέχουν όσο περισσότεροι για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και να συζητηθεί η αναδιοργάνωση των απαξιωμένων συνδικάτων .
Η επιλογή της Αλεξανδρούπολης δεν είναι καθόλου τυχαία , αφού εκεί μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας θα προκύψουν οι νέες ισορροπίες στο Τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό κίνημα στην χώρα .....

Τουλάχιστο , να μην προκαλούν τον απλό εργαζόμενο , τον συνταξιούχο και τον άνεργο με τα τσάρτερ.
Υπάρχουν και τα τρένα , υπάρχουν και τα λεωφορεία ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου