Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλάδα 2014.Μόνο εδώ φτιάχνουμε διαβάσεις πεζών μέσα στις γραμμές.Εδώ μόνο χτίζουμε υποσταθμούς-φρούρια

Εμείς απλά ρωτάμε τους υπευθύνους στον ΟΣΕ.
Γνωρίζουν ότι καθημερινά γίνονται εργασίες επί της γραμμής απο συνεργεία  που χτίζουν κυριολεκτικά μονοπάτι για τους πεζούς προκειμένου να περνάνε στα μαγαζιά στο Γκάζι τις βραδυνές ώρες.
Μπορούν να μας πουν σε ποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνει αυτό,όταν μάλιστα σε αυτές τις διαβάσεις
έχουμε θρηνήσει επανειλημμένα θύματα απρόσεκτων (και το βράδυ μεθυσμένων)πεζών;
Δείτε και την εικόνα παρακάτω από τον υποσταθμό-φρούριο στο Μενίδι που αποδεικνύει το πως εκατομμύρια ευρώ πεταχτήκαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Οι υπεύθυνοι αφού ο σταθμός λεηλατήθηκε (και αφού πρώτα είχαμε πληρώσει ΟΛΟΙ οιι φορολογούμενοι εκατομμύρια για να χτιστεί) πλέον ξαναχτίζεται σαν φρούριο.
Το ότι ένα απλό υποσταθμό που θα τροφοδοτεί με ρεύμα την γραμμή,τον έχουμε χρυσοπληρώσει 2 φορές απλά νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να το θυμίσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου