Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Παρολίγον συμβάν με φωτογράφους τρένων στον Ασωπό

Όπως μας ενημέρωσαν συνάδελφοι στην είσοδο του σταθμού του Ασωπού υπήρχαν δεκάδες άτομα μέσα στην γραμμή σε σημείο που υπάρχει καμπύλη.Οι συνάδελφοι το διαπίστωσαν την τελευταία στιγμή(επαναλαμβάνουμε στο σημείο υπάρχει καμπύλη) και πέρασαν το σημείο με συνεχείς κόρνες και πέδηση ενώ ειδοποίησαν την Τηλεδιοίκηση για το παρολίγον συμβάν, αφού και στην παρακαμπτήριο υπήρχε πολύς κόσμος.Εμείς δεν μπορούμε απο την μεριά μας 
να δεχτούμε αυτό που συμβαίνει και μπορεί να στοιχίσει την ζωή σε συνανθρώπους μας και να οδηγήσει μηχανοδηγούς στο ειδώλιο.

Οι φίλοι του σιδηροδρόμου (όλοι οι φίλοι του τρένου γενικώς και ειδικώς) οφείλουν να συνειδητοποιούν ότι σεβόμαστε την αγάπη τους για το μέσο αλλά πρώτα απο όλα πρέπει να καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δεν μπορούν να μπαίνουν μέσα στην γραμμή σε καμία περίπτωση.

Δικαιολογίες για έμπειρους και μη δεν δεχόμαστε.

Επίσης, τελευταία διαπιστώσαμε ότι φίλοι του σιδηροδρόμου έχουν στην κατοχή τους και ρ/τ και παρακολουθούν την κυκλοφορία,ενώ έχουμε δει και κλιπάκι στο youtube με συνομιλίες μηχανοδηγών καταγεγραμμένες.
Είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίζουμε  τα αυτονόητα.
Ότι κανείς  μη πιστοποιημένος σιδηροδρομικός δεν μπορεί να κυκλοφορεί στο δίκτυο με Ρ/Τ.

Ελπίζουμε όλοι να κατανοήσουν το νόημα της ανάρτησης μας.
Κατά καιρούς έχουμε δημοσιεύσει εκπληκτικές φωτογραφίες απο φίλους του σιδηροδρόμου.
Θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε,χωρίς ποτέ να κινδυνεύσει κανείς.

3 σχόλια:

  1. Η συγκεριμενη περιοχη παντως ειναι αρκετα δημοφιλης και για τους ορειβατες, που οπως εχει γινει και αλλες φορες πηγαινουν κατα δεκαδες, (αντιθεσα με τους "Φιλους του Σιδηροδρομου" που πανε λιγοι καθε φορα, ειδικα σε τετοια μερη). Θα μπορουσε για παραδειγμα καλλιστα να ειναι και αυτοι http://www.comboride.com/#!sidirodromikon/c1eug .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα ομως οποιοι και να ηταν δεν αναιρει το γεγονος οτι τετοιες εξορμησεις θελουν παρα-παρα πολλη προσοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομίζω ότι είναι φίλοι του σιδηρόδρομου στο συγκεκριμένο περιστατικό, τυπικά είναι 2-3 άτομα, και ξέρουν να προσέχουνε σε γενικές γραμμές.

    Φυσικά, σαφώς και απαιτείται ΠΟΛΛΗ προσοχή.
    Για τη κατοχή δέκτη που μόνο ακούει, απο όσο ξέρω επιτρέπεται η κατοχή του (προσοχή: λέω 'δέκτη', όχι 'πομποδέκτη').

    Ν.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή