Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση ΠΑΣΚΕ για τις σηλώσεις Γιάννη Παναγόπουλου

ΚΑΘΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ 
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ
Κάποιοι «υπερτιμημένοι», κάποιοι που το… άστρο τους «έλαμψε» την εποχή των πλατειών και κάποιοι «πολυχαϊδεμένοι» από ένα μέρος του συστήματος ενημέρωσης, νομίζουν ότι όποιος εκφράζει ελεύθερα τις αυτονόητες θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και
την απαίτηση των εργαζομένων για επαναφορά με νόμο του ύψους του κατώτερου μισθού και αποκατάσταση όλου του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων ταυτόχρονα, διαπράττει έγκλημα καθοσιώσεως και πρέπει να καθυβρίζεται, να κατασυκοφαντείται και να ρίχνεται στην πυρά.

Είπαμε...καθοδόν προς τις εκλογές οι προβοκάτσιες και οι παρερμηνείες θα εντείνονται...
Η δήλωση του Γραμματέα της ΠΑΣΚΕ και Προέδρου της ΓΣΕΕ για τον κατώτατο μισθό ήταν σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνείες.
Αυτή είναι η θέση της ΠΑΣΚΕ, η θέση των συνδικάτων και η απαίτηση των εργαζομένων. 
Αυτοί οι κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους κάτι σαν είδος «τοτέμ» της συνδικαλιστικής σκηνής, που όλοι πρέπει να προσκυνούν για κάποιο λόγο, που μόνο οι ίδιοι καταλαβαίνουν. 
Δεν θα ανοίξουμε φυσικά διάλογο με συνταξιούχους συνδικαλιστές ή ακόμα και με υπόδικους συνδικαλιστές, οι οποίοι είναι στη δύση της καριέρας τους και ψάχνουν τρόπο να ξαναβγούν στην επιφάνεια. Πολύ περισσότερο όταν με περίσσεια γελοιότητα, εμπάθεια και παραφροσύνη φτάνουν στο σημείο να καθυβρίζουν χυδαία το Γραμματέα της παράταξής μας και Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, παίρνοντας τη σκυτάλη από το μιντιακό κατεστημένο, αναπαράγοντας προβοκάτσιες και ψεύδη.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου