Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

H κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος. ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ

Ποια 751 Euro..Πολλά είναι!
Σε πραγματικό πανικό ΟΛΟΙ οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του χτες,δίνουν τα ρέστα τους σε όλα τα επίπεδα για να στηρίξουν την μνημονιακή Κυβέρνηση που φυλλορροεί και καταρρέει.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, με σημερινές του δηλώσεις,Τάχτηκε  υπέρ της
"ελεύθερης";; διαπραγμάτευσης του κατώτατου μισθού!!! Δηλαδή κατά της αύξησής του κατώτατου στα 751 ευρώ, ευθυγραμιζόμενος απόλυτα με Τρόικα, Κυβέρνηση και το ντόπιο κεφάλαιο!! 

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

6 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ !!!!


Υ.Γ. Αν μη τι άλλο τουλάχιστον έχει κάνει πρόοδο.. από τη θέση του παρατηρητή, πέρασε ψυχή και σώμα εκεί που άνηκε πάντα!...

Οποιοσδήποτε ομοιότητες με όσα ζήσαν όσοι παρεβρέθηκαν στο σημερινό ΔΣ του Σωματείου μας, ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Οποιαδήποτε αναφορά σε ομοιότητες του Μπαρμπά Γιάννη με κορυφαίο συνδικαλιστή της έλξης που τριγυρίζει στα τρένα προπαγανδίζοντας την ανάπτυξη και τους μεγάλους μισθούς ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου