Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλάζει η διαδικασία με τα οικονομικά βοηθήματα(;)

Πέρασε χτες απο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η χορήγηση οικονομικού βοηθήματος στους πρώτους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Όπως πληροφορηθήκαμε συζητήθηκε και η ανάρτηση που έκανε το στέκι της έλξης για την εκτός προβλεπόμενης διαδικασίας και κατ εξαίρεση χορήγηση βοηθήματος σε συνάδελφο.Η διαδικασία λοιπόν αλλάζει και
μετά την συνεδρίαση της Τριμελούς Επιτροπής, όταν εγκρίνονται τα βοηθήματα και σε έκτακτες περιπτώσεις θα χορηγούνται άμεσα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Περιμένουμε λοιπόν να το δούμε αυτό έμπρακτα και να πληρωθούν άμεσα οι αιτήσεις για τους συναδέλφους που εκκρεμεί η εξέταση της υπόθεσης τους απο την Επιτροπή αν και εφόσον εγκριθούν στην επόμενη συνεδρίαση της.

Θα ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη ενώ την πληροφόρηση για το θέμα μας έδωσε ο συνάδελφος Καραδήμας, μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ που επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Βασίλη Ζαβογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου