Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Να τηρούνται ίδιες διαδικασίες για ΟΛΟΥΣ για τα οικονομικά βοηθήματα της ΣΣΕ

Με email που ήρθε χτες στο blog μας, συνάδελφος - ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του-μας κατήγγειλε ότι για τα οικονομικά βοηθήματα που προβλέπονται απο την ΣΣΕ, τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η καταγγελία αναφέρει λεπτομέρειες

και στοιχεία  για το πως η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  όταν θέλει μπορεί να πράττει κατά το δοκούν σε μια διαδικασία που - θυμίζουμε - γίνεται με την συμμετοχή εκπροσώπων εργαζομένων και περνάει απο το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Θεωρούμε πως όσοι έχουν αποδεδειγμένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ΙΣΟΙ απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Περιμένουμε να αποδείξει έμπρακτα η Διοίκηση ότι αυτό ισχύει και ότι δεν γίνονται διακρίσεις όπως μας καταγγέλθηκε.

Για το θέμα έχουμε ενημερώσει (αναλυτικά με λεπτομέρειες) και τον εκπρόσωπο εργαζομένων στο ΔΣ, Ζαβογιάννη Βασίλη ο οποίος μας είπε ότι θα το θέσει στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα τηρήσουν ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλους τους συναδέλφους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου