Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

1 εκκατομύριο Ευρώ απο την ΓΑΙΑ ΟΣΕ για την διαχείριση του τροχαίου υλικού!!!!

Όπως αποκαλύπτει το στέκι της έλξης σήμερα, η ΓΑΙΑΟΣΕ προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή Συμβούλου για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την διαχείριση του τροχαίου υλικού.
Ασφαλώς πρόκειται για μια ενέργεια που γεννά πολλά ερωτηματικά καθώς
η διαχείριση του τροχαίου υλικού γινόταν απο σιδηροδρομικούς με σαφώς μικρότερο κόστος και εμείς υποστηρίζουμε ότι έτσι πρέπει να συνεχίσει να γίνεται!
Είναι αδιανόητο να δίνονται εργολαβίες για την διαχείριση του τροχαίου υλικού απο ...εξωτερικούς συμβούλους!

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορηθεί την διάρκεια της Σύμβασης που θα υπογράψει η ΓΑΙΑΟΣΕ με τον ανάδοχο, ωστόσο θεωρούμε ότι η Ομοσπονδία θα πρέπει άμεσα να εξετάσει το θέμα.
Και φυσικά υπενθυμίζουμε ότι η ΓΑΙΑ ΟΣΕ μπορεί να προκηρύσσει διαγωνισμούς για την εξεύρεση συμβούλων,αλλά ΑΚΟΜΑ δεν έχει εγκρίνει (ή καθυστερεί χαρακτηριστικά) για  την ΕΕΣΣΤΥ την ανάταξη του τροχαίου υλικού, που θα πρέπει να γίνε απο την εταιρεία συντήρησης.

Το στέκι της έλξης, παρακολουθεί καθημερινά ΟΛΑ τα θέματα, θα παρεμβαίνει ΔΗΜΟΣΙΑ για οτιδήποτε θεωρούμε ότι αντίκειται στα συμφέροντα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου και των επαγγελματιών σιδηροδρομικών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου