Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Μια εξαιρετική δουλειά απο τον συνάδελφο Τάσσο Λαμπρόπουλο

Εδώ στο στέκι της έλξης δηλώνουμε περήφανοι για τους επαγγελματίες σιδηροδρομικούς και την εργασία που παράγουν καθημερινά.
Δημοσιεύουμε την δουλειά του εξαίρετου συναδέλφου κ φίλου Δρ Πολιτικού μηχανικού Τάσσου Λαμπρόπουλου που αναφέρεται στην
οργάνωση της κυκλοφορίας, τις βασικές αρχές της και τα τεχνολογικά μέσα που τη διασφαλίζουν. Επίσης γίνεται εκτεταμένη αναφορά στα συστήματα προστασίας γενικότερα αλλά και στο ETCS ειδικότερα.
Είναι μια προσπάθεια που -όπως αναφέρει ο Τάσσος στην σημείωση του-άρχισε πριν 8 περίπου χρόνια και ολοκληρώθηκε, σιγά-σιγά, πρόσφατα.
Ο συγγραφέας κ συνάδελφος  συνεχίζει γράφοντας: 
Προσπαθώ να συστηματοποιήσω το θέμα αρχίζοντας από τις ανάγκες κυκλοφορίας, προχωρώντας στην ανίχνευση, τον αποκλεισμό, τις αλληλεξαρτήσεις και την προστασία. Περιλαμβάνει και παραδείγματα καθώς και ένα σύντομο ιστορικό. Επίσης δίνει τη δυνατότητα με τις λέξεις κλειδιά που παραθέτει αλλά και την παρατιθέμενη βιβλιογραφία, ο αναγνώστης να εμβαθύνει περαιτέρω.
Περιλαμβάνει πλήθος σχημάτων και φωτογραφιών για την επεξήγηση των γραφομένων.
Το βιβλίο θα αποτελεί υλικό τεκμηρίωσης και εκπαίδευσης της Υπηρεσιακής Μονάδας που υπηρετώ.
Καλή ανάγνωση.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε το βιβλίο του συναδέλφου μας.

Απο εμάς και πάλι πολλά συχαρητήρια στον συνάδελφο και φίλο που απέδειξε για άλλη μια φορά σε όλους την επαγγελματική κατάρτιση των σιδηροδρομικών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου