Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Ημερήσια Διάταξη


Όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης,εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα συνεδριάζει το ΔΣ της Εταιρείας με 

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

  1. Έγκριση διενέργειας συνοπτικού Διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 327 του Ν. 4412/16 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας των εγκεκριμένων χρηστών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
  2.  Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και τροχαίου υλικού για τους Διαπεριφερειακούς, Διεθνείς και Εμπορικούς συρμούς Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
  3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού τροχαίου υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για τους συρμούς που χρησιμοποιούνται στις Προαστιακές διαδρομές Πειραιά – Α.Ι. Ρέντη – Αφιδνών, Αφιδνών – Χαλκίδας, Οινόης – Χαλκίδας, Αθηνών – Άνω Λιοσίων, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Α. Λιοσίων και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Κιάτου.».
  4.  Λήψη απόφασης επί της από 07-04-2017 Ένστασης της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕ» κατά της από 04/04/2017 απόφασης-γνωστοποίησης της Επιτροπής του Διαγωνισμού Δ-1713/17 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού των συρμών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στα Δίκαια και στο Μηχανοστάσιο Αλεξανδρουπόλεως».
  5.  Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φύλαξης των χώρων του Τμήματος Εμπορευμάτων Θριασίου και του Τμήματος Εμπορευμάτων Συνδυασμένων Μεταφορών Τριγώνου Θεσσαλονίκης».
  6.  Εμπορικά και τιμολογιακά μέτρα εσωτερικών και διεθνών εμπορευματικών μεταφορών της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» για το έτος 2017. 
  7. Συγκρότηση Πειθαρχικών Συμβουλίων για το έτος 2017. 
  8. Προγραμματισμός, έγκριση και υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΤΡΑΙΝΟΣΕ έτους 2017.
  9.  Διαγραφή υπολοίπων με την εταιρεία ΟΑΣΑ Α.Ε. σε εφαρμογή του ΦΕΚ υπ’ αριθ. 2819/B/23.12.2015. 
  10. Έγκριση δαπανών για υπηρεσιακές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και εκτός έδρας μετακινήσεις.
  11.  Παροχή εξουσιοδότησης προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για την υπογραφή μεταξύ ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. και ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. των ιδιωτικών συμφωνητικών μίσθωσης ακινήτων ιδιοκτησίας ΟΣΕ Α.Ε., τα οποία εγκρίθηκαν με την με αριθμό 174/7/6.11.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
  12.  Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.  
Για την ακρίβεια, 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. μπορει καποιος να μας πει γιατι κοπηκαν τα εισιτηρια των 9 και 19ε ?...ουτε μια ανακοινωση?....μας υποτιμαει εμας που στηριξαμε την εταιρεια στις δυσκολες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή