Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές του ΠΜΚ Αττικής ο Αντώνης Μαρτάκης!

Το έμπειρο στέλεχος του ΠΜΚ Ν.Αττικής και συνάδελφος που έχει ασχοληθεί χρόνια με τον Πολιτιστικό προσφέροντας έργο απο όσες θέσεις υπηρέτησε,σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει ως μεμονωμένος και ανεξάρτητος υποψήφιος! Λάβαμε επιστολή του -εκτός των άλλων και φίλου μας- Αντώνη Μαρτάκη που εξηγεί τους λόγους της απόφασης του και ενημερώνει τους σιδηροδρόμικούς. Διαβάζουμε την επιστολή : 



Συν/σες – Συν/φοι
Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω για όσα συμβαίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Αττικής εν όψει εκλογικής διαδικασίας .
Εδώ και μια 20ετία προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Π.Μ.Κ είτε από τη θέση του Γ. Γραμματέα ,είτε σαν μέλος του Δ.Σ .Τα χρόνια αυτά εκλεγόμουν με την παράταξη της ΔΑΠΚΕ ( πολιτιστικού).
Τώρα αποφάσισα να κατέβω στις επερχόμενες εκλογές αυτόνομος και ανεξάρτητος .
Και εξηγούμαι :
 Σε κάθε Γενική Συνέλευση βάζω σαν θέμα συζήτησης το ότι κάποτε θα πρέπει να σταματήσουν οι παρατάξεις να κατεβάζουν παραταξιακά ψηφοδέλτια στις εκλογές του Π.Μ.Κ και να πάμε όλοι μαζί σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ .
Ανταπόκριση ΚΑΜΜΙΑ!!! από όλες τις παρατάξεις .
Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ο πολιτισμός δεν θα πρέπει να έχει χρώματα.
Ο πολιτισμός θα πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει ,μέσα από κοινές ιδέες και απόψεις που όλοι μαζί θα πρέπει να ενώσουμε για να πάμε μπροστά .
Οι λόγοι γνωστοί που οι παρατάξεις δεν θέλουν ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ .
Πιστεύουν ότι μέσα από τις εκλογές του Π.Μ.Κ κάνουν καταμέτρηση των δυνάμεών τους .
Δυστυχώς γι΄ αυτούς!!!!
Αποφάσισα να κατέβω ανεξάρτητος στις εκλογές του Π.Μ.Κ ,να ζητήσω τη στήριξη σας ( αν αφήσουν οι κομματικοί μηχανισμοί να το κάνετε ) με σκοπό και στόχο να ενώσω και όχι να διασπάσω το Π.Μ.Κ ( που πολλοί θα πούν) ,με μια και μοναδική πρόταση μέσα από το Δ.Σ για ενιαίο ψηφοδέλτιο .
Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς συμφωνείτε με τη θέση αυτή που εκφράζω και σας καλώ να απεγκλωβιστείτε από το κατεστημένο και τις παρατάξεις που εδώ και χρόνια  υπονομεύουν το Π.Μ.Κ με τα γνωστά τους κόλπα . 
Δώστε τους το μήνυμα μέσα από τις εκλογές αυτές ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ 

Συν/σες – Συν/φοι

Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν στο Π.Μ.Κ όλα τα προηγούμενα χρόνια ,δεν έγιναν όμως ποτέ γιατί θα έπρεπε να αποφασίζουν οι παρατάξεις για το βάρος των αποφάσεων που τυχόν λαμβάναμε στο  Π.Μ.Κ .
Ξέρω ότι ο αγώνας που κάνω κατεβαίνοντας στις εκλογές αυτές ως ανεξάρτητος ,είναι δύσκολος αλλά δεν με φοβίζει γιατί έχω μάθει να υπερασπίζομαι πάντα ( με κάθε κόστος ) αυτό που πίστευα και πιστεύω .
Το δίλημμα για εσάς μεγάλο .

Ή σπάτε επιτέλους το κατεστημένο χρόνων…… 
Ή εγκλωβίζεστε μέσα σε αυτό για ακόμη μία φορά…….
    Η επιλογή και η κρίση είναι δική σας!!!!!!!!!
Ελάτε να το αλλάξουμε……
<<<Όσοι ομνύουν στον Πολιτισμό δεν μπορεί να υποκλίνονται στη βαρβαρότητά τους >>>.
                                                                                                                      ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

                                                                                                 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απολύτως και τάσσομαι ανεπιφύλακτα μαζί σου.
    Οι υγιώς σκεπτόμενοι, στις σημερινές συγκυρίες, θα πρέπει να είναι μαζί σου για να δοθεί και ένα μήνυμα σ'όλους αυτούς που την διαφορετικότητα την εκλαμβάνουν ως απειλή των κεκτημένων(;) προσωπικών φιλοδοξιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή