Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Σοβαρά προβλήματα και σήμερα στον Προαστιακό Αθήνας


Μετά την διακοπή ρεύματος που είχαμε πριν 2-3 μέρες στον Προαστιακό Αθηνών λόγω της βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, τα προβλήματα επανήλθαν και σήμερα στο δημοφιλές μέσο μετακίνησης χιλιάδων επιβατών,καθώς 
για λόγους που κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να εξηγήσει, συρμός καθυστέρησε να εκκινήσει περί την μισή ώρα απο το Κιάτο,αφού δεν εμφανίστηκε  προσωπικό έλξης.

Και αυτό γιατί ενώ ο συνάδελφος που είχε προγραμματιστεί να εργαστεί, είχε δηλώσει ασθένεια εδώ και 2 μέρες,αλλά κανείς δεν φρόντισε να τον αντικαταστήσει!
Πρόκειται για καταστάσεις που αποδεικνύουν την έλλειψη πνεύματος συνεργασίας,μεταξύ όλων των εμπλεκομένων,πολύ περισσότερο καταδεικνύουν την πλήρη αδιαφορία συγκεκριμένων παραγόντων που έχουν την ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις.
Η ΔΙΚΑΜ οφείλει να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που τους αναλογούν,καθώς οι μηχανοδηγοί δεν φταίνε σε τίποτα να καλούνται απο τα σπίτια τους 2 κ 3 ώρες πριν την έναρξη της εργασίας τους για να προσέλθουν και να εργαστούν υπερωριακά και εξοντωτικά προκειμένου να καλύψουν την πλήρη αδιαφορία ορισμένων.

Όσοι θεωρούν ότι δεν βλέπουμε τι συμβαίνει, ή ότι σιωπούμε μπροστά σε αυτό που βλέπουμε μάλλον έχουν καταλάβει λάθος.
Αν μάλιστα είμαστε κακοπροαίρετοι σήμερα θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ανάρτηση με εντελώς διαφορετικό ύφος θέτοντας και σοβαρά ερωτηματικά για τον ρόλο συγκεκριμένου προσώπου που δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αδιάφορος.

Περιμένουμε την ΔΙΚΑΜ να μας εξηγήσει ποιος και γιατί.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου