Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

24 ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΟΣ την ημέρα υπογραφή της συμφωνίας πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στην σημερινή του συνεδρίαση, το Προεδρείο της ΠΟΣ αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα που θα υπογράφετε η συμφωνία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. (Λογικά 13 ή 14 Σεπτεμβρίου).

2 σχόλια:

  1. ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προεδρος ας βγαλει τα hands free και να κοιταξει τους εργαζομενους για τα προβληματα που αντιμετοπειζουν τα καταφερε και αναβαθμιστηκε και βρεθηκε απο κλητηρας δημαρχος ενω καποιοι αλλοι μεταταγμενοι βρεθηκαν στην αντιθετη θεση παντα με την συγκαταθεση των εργατοπατερων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή