Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο εργοδοτικός συνδικαλισμός στο απώγειο του !

Νέα ήθη, νέα έθιμα! 
Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που ζήσανε σήμερα οι σιδηροδρομικοί. 

Μετά απο 100 χρόνια ιστορίας της Ομοσπονδίας, στην σημερινή της συνεδρίαση
μέλος του Προεδρείου της, ψήφισε 24 ωρη απεργία ενώ την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Διοίκησης σε συζητήσεις ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε Πρωτοβάθμιο Σωματείο.

Η ένοχη σιωπή ΟΛΩΝ των παραδοσιακών παρατάξεων (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ-ΠΑΜΕ) γύρω απο αυτό το θέμα, φανερώνει την αποδοχή αυτής της κατάστασης, αλλά και το πόσο το συνδικαλιστικό κατεστημένο κλείνει τα μάτια μπροστά στα προφανή, για να υπερασπιστεί τις συμφωνίες που είχε διαχρονικά και σιωπηρά κλείσει,για να εξυπηρετεί ιδία οφέλη.
Οι σιδηροδρομικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοούμε!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Ας το μάθουν κι άλλοι τι εννοείτε.Πολύ απλα μέλος του ΔΣτης ομοσπονδίας σιδηροδρομικων κατέχει ΚΑΙ διευθυντικη θέση σε σιδηροδρομικη εταιρεια στην οποια κανει και συνδικαλισμό και διοικηση.απλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή