Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η ΠΟΣ έμαθε για την νίκη για το εφάπαξ και έβγαλε και ...ανακοίνωση

Πραγματικό γέλωτα προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΣ για το θέμα του εφάπαξ.  Οι
"συνδικαλιστικοί απατεώνες" της ΠΟΣ αναφέρουν ότι 
"H απόφαση για τις έξι (6) ενστάσεις συναδέλφων συνταξιούχων που αφορούσαν τον υπολογισμό του ΕΦΑΠΑΞ, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Νόμου, ήταν θετική. Είχε προηγηθεί η θετική απόφαση για την πρώτη ένσταση του συναδέλφου ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ η οποία και ολοκληρώθηκε. Έπειτά από τα παραπάνω η Ομοσπονδία πιέζει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να δοθεί οριστική λύση για όλους."

Δικό μας σχόλιο

Οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ προσπαθούν να καρπωθούν κάτι για το οποίο δεν ΈΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ!
Το Σωματείο των μηχανοδηγών μαζί με τον συνάδελφο Πατσιώτη προσέφυγε για το εφάπαξ και η ΠΟΣ τότε ΑΡΝΗΘΗΚΕ να τον στηρίξει.
Αντίθετα η ΠΕΠΕ παρείχε Νομική Κάλυψη και παρενέβη στην διαδικασία αλλά και πολιτικά στο Υπουργείο Εργασίας για το θέμα που αδικούσε κατάφωρα τους μηχανοδηγούς (και όχι μόνο).

Τώρα που το θέμα κερδήθηκε  και οι συνάδελφοι πληρώνονται, προσπαθεί η ΠΟΣ να παρουσιάσει ότι "πιέζει" προς κάποια κατεύθυνση.
Συνδικαλιστικοί απατεώνες ολκής.
Τους παρακαλούμε θερμά να προσέχουν τι κάνουν γιατί είναι ικανοί να γκρεμίσουν ότι κέρδισε το Σωματείο των μηχανοδηγών με τον συνάδελφο Πατσιώτη.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου