Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ενοχλήθηκαν οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ

Τα απολειφάδια  της πλειοψηφίας ΠΟΣ ενοχλήθηκαν από την επερώτηση για το Οργανόγραμμα του ΟΣΕ και τους συνταξιούχους Διευθυντές και έβγαλαν και ...ανακοίνωση! Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ. Διαβάζουμε:
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 Την ώρα που η Ελλάδα, η Ε.Ε. και ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται
σε “πόλεμο” με έναν αόρατο εχθρό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε ως πανδημία την επιδημία του κορονοϊού, την ώρα που η επιστημονική κοινότητα δίνει μάχη για να αποφύγουμε τα χειρότερα και να αντιμετωπίσουμε την κρίση όρθιοι, την ώρα που η Πατρίδα μας με τις ένοπλες δυνάμεις της, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό, το Λιμενικό Σώμα και την Frontex δίνει μάχη στα Θαλάσσια και τα Χερσαία σύνορά μας ώστε να σταματήσουν τις μεταναστευτικές ροές που χρησιμοποιεί ως πίεση η Τουρκία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή για το Οργανόγραμμα του ΟΣΕ !!!
 Το συνδικαλιστικό κίνημα του Σιδηροδρόμου, με ομόφωνη απόφασή του και σε συνεννόηση με την Διοίκηση του Οργανισμού, με αίσθημα ευθύνης και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση που μαστίζει την Χώρα μας, ανέβαλε επ’ αόριστον και πάντως μέχρι να τελειώσει αυτή η συλλογική μάχη, κάθε συζήτηση για την τροποποίηση του Οργανογράμματος, θεωρώντας άστοχη και άτοπη μια τέτοια διαδικασία.
 Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το ισχύον Οργανόγραμμα ΔΕΝ είχε την έγκριση του κινήματος και απορρίφθηκε και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΣΕ.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ. και οι εργαζόμενοι Σιδηροδρομικοί, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας προστατεύοντας τους επιβάτες χρήστες του ΤΡΑΙΝΟΥ, τις ευπαθείς ομάδες, τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας γιατί τούτη την ώρα η προστασία της ανθρώπινης ζωής έχει σαφώς πολύ μεγαλύτερη αξία από την μικροπολιτική και τις κομματικές σκοπιμότητες.
 Το μήνυμά μας προς όλους για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ένα: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.


Δικό μας σχόλιο

Τα συνδικαλιστικά απολειφάδια  ανέλαβαν και ρόλο Κυβερνητικού εκπροσώπου ! Πόσο πιο απροκάλυπτα πλέον ;
Την ώρα που γράφουν αυτά ούτε μια ανακοίνωση για την επίθεση στους εργαζομενους.
Τα ρεντίκολα που ενοχλούνται με τις επερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όταν κάνουν επερωτήσεις άλλα κόμματα την ίδια περίοδο  (ΚΙΝΑΛ για ΤΡΑΙΝΟΣΕ) δεν μιλάνε .
Τραγικοί απλά ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου