Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

FS : Eπιπρόσθετη κάλυψη για εργαζομένους που θα νοσήσουν απο τον Covid-19

Η  Ferrovie Dello State  Italiane  μέλος της οποίας είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ανακοίνωσε πως θα καλύψει με επιπλέον πακέτα ασφάλισης εργαζόμενους οι οποίοι

θα νοσήσουν και θα νοσηλευτούν απο τον κορωνοιό  COVID-19.Ένα μέτρο που υιοθετήθηκε για τους εργαζόμενους του Ομίλου προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία τους σε μια δύσκολη περίοδο για την Ιταλία.  

Το μέτρο υιοθετήθηκε απο την Task Force που έχει ενεργοποιήσει η FS για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοιού. Απο τις πρώτες μέρες εφαρμόζεται στον Όμιλο τηλεεργασία και έχουν δοθεί αναλυτικές οδηγίες σε όλους τους εργαζόμενους. 
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, που διαχειρίζεται η UniSalute, έχει διάρκεια ένα χρόνο και παρέχει σε όλους τους εργαζόμενους που νοσηλεύονται σημαντικές διευκολύνσεις καθώς και ένα πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης όπως υπηρεσίας παροχής πληροφοριών για την υγεία, τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς και ραντεβού με υγειονομικές υπηρεσίες. 

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο που μας απέστειλε το θέμα. 
Η ΠΕΠΕ θα επικοινωνήσει με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνοντας τις λεπτομέρειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου