Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Σενάριο για διδακτορικό! Μετά τα ουρλιαχτά και έρευνα για τα ίχνη της ...ολίσθησης

 
Ξέπερασε κάθε όριο η φαντασία  όσων διαρρέουν "αποκλειστικές" πληροφορίες για την έρευνα γύρω απο την υπέρβαση του ερυθρού φωτοσήματος στο ΣΚΑ την 23η Δεκεμβρίου του 2023. Σύμφωνα με τις νέες διαρροές που πρέπει να κάνει μυαλό με
"διδακτορικό" οι... εμπειρογνώμονες του ΟΣΕ αναφέρουν στο πόρισμα τους «δεν εντοπίστηκαν ίχνη ολίσθησης επί των σιδηροτροχιών».

Με λίγα λόγια οι εμπειρογνώμονες του ΟΣΕ την ίδια μέρα του συμβάντος πήγαν στην γραμμή, έβγαλαν φωτογραφίες την έψαξαν και συμπέραιναν πως δεν υπήρχαν ίχνη ολίσθησης! Ήταν τέτοιας έκτασης το συμβάν άλλωστε, που κινητοποιήθηκε ολόκληρο το Υπουργείο με τα SMS στα viber να πέρνουν φωτιά! 

Όλα αυτά όμως, την ώρα που με τα έγγραφα που δημοσίευαν τα Νέα, ο ΟΣΕ δήλωνε το συμβάν στις αρμόδιες στις αρχές 20 ημέρες μετά, στις 11 Ιανουαρίου του 2024!  

Αυτό που ΔΕΝ διέρρευσαν όμως οι Κλουζό και όσοι διοχετεύουν αυτά τα σενάρια σε δημοσιογράφους έχοντας ΜΟΥΦΑ διδακτορικά σε σενάρια, είναι το ηχητικό με τα ουρλιαχτά της Τηλεδιοίκησης προς το τρένο αλλά και τα πορίσματα που έχει ζητήσει να δημοσιοποιηθούν το Σωματείο Μηχανοδηγών

Προφανώς γιατί δεν υπάρχουν ουρλιαχτά. 

Πορίσματα όμως υπάρχουν και οι αρμόδιοι Οργανισμοί η ΡΑΣ και ο υπεύθυνος για τις μεταφορές Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Ξιφαράς, πρέπει να τα δώσουν στην δημοσιότητα. 

Τέλος θλίψη και μόνο έχουμε για τον συνδικαλιστή που περιδιαβαίνει τα κανάλια και στοχοποιεί τους μηχανοδηγούς γιατί έχει προσωπικές υποχρεώσεις στο σύστημα (βολέματα) και μάλλον του έχουν ζητηθεί αντίδωρα. 

Κάθε πράγμα στην ώρα του  όμως. Τώρα προέχουν οι.....Κλουζό! 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου