Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Σιωπή για την μονταζιέρα - Ακόμα ψάχνουμε τους "λαλίστατους"

Συμβούλιο Διοικήσεων των Σωματείων κάλεσε η  Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών την προσεχή
Πέμπτη 4 Απριλίου. 
Ομοσπονδία απόλυτα απαξιωμένη και χωρίς καμία παρουσία ή ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στο έγκλημα των Τεμπών. 
2 εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών εμφανίστηκαν μόνο   στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (μετά απο κλήση της πλειοψηφίας), αυτήν την Επιτροπή δηλαδή που ολόκληρη η Ελληνική Κοινωνία είδε τις μεθοδεύσεις της, με αποκλεισμό μαρτύρων κτλπ 

Διαβάζοντας  τα δημοσιεύματα για την μονταζιέρα,  μεταξύ των προσώπων που είχαν στην κατοχή τους απο την πρώτη στιγμή τα ηχητικά, έχει δημοσιευτεί ότι  ήταν  και συνδικαλιστές  της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών που κατέχουν θέσεις ευθύνης στον ΟΣΕ.
 
"  Εγώ εντολή πήρα από τον κύριο Κόνδυλα ο οποίος ήταν μαζί με τον κύριο Τερεζάκη και μου το ζητήσανε… Πρώτη, δύο και τρεις του μήνα φεύγανε συνέχεια αρχεία προς διάφορες κατευθύνσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη μέρα, πήρε ο κύριος Κόνδυλας και δύο του μήνα, τρεις πήρε και ο κύριος Στουρνάρας τα αρχεία», σημείωσε ο υπάλληλος του συστήματος καταγραφής του ΟΣΕ, Νίκος Ηλιόπουλος όπως διαβάζουμε σε πολλά μέσα ενημέρωσης ( ΕΔΩ  )

Εμείς στο στέκι της έλξης ΔΕΝ μπορούμε να πιστέψουμε (και δεν πιστεύουμε)  ότι συνάδελφοι μας -και μάλιστα συνδικαλιστές- διοχέτευσαν το υλικό σε ΜΜΕ για να δημοσιευτεί αργότερα μονταρισμένο  (πριν δοθεί στις αρχές) και να αρχίσει να εξυφαίνεται η θεωρία του "μοναδικού ανθρώπινου λάθους". 

Ωστόσο επειδή ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται ξεκάθαρα στην Ελληνική Κοινωνία που ζητά απαντήσεις, όπως και στους σιδηροδρομικούς που παρακολουθούν εμβρόντητοι τις εξελίξεις, η Π.Ο.Σ. όφειλε να έχει ΗΔΗ τοποθετηθεί αναφέροντας ρητά πως κανένας σιδηροδρομικός δεν έχει ευθύνη και σχέση  για την μονταζιέρα, πόσο μάλλον μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. 

Όφειλε να το κάνει ΓΙΑΤΙ ακούστηκαν (και γράφτηκαν)  ονόματα συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. 

Η Ομοσπονδία ΟΦΕΙΛΕ αυτονόητα να ζητήσει εξηγήσεις απο τον μεταβατικό Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Τερεζάκη για τα δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας.
 
Προτίμησε την σιωπή. 

ΟΜΩΣ 

Η σιωπή είναι χειρότερη. 
Όλες οι αλήθειες που αποσιωπούνται γίνονται δηλητηριώδεις είχε πεί ο Νίτσε.

Η πρόσκληση του Συμβουλίου Διοικήσεων είναι προσχηματική και χωρίς κανένα απολύτως νόημα καθώς είναι ενταγμένη  στην αγωνία  αυτής της Π.Ο.Σ. να "δικαιολογήσει"  την αδράνειας της.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Περιμέναμε και μια δήλωση του κ. Τερεζάκη την εβδομάδα που μας πέρασε. Μάταια όπως αποδείχτηκε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου