Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Eπαφές της Hellenic Train με Έλληνες managers για νέο CEO

Αναδημοσίευση απο το powergame.gr 

Μπορεί να το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι οι Ιταλοί της Hellenic Train επιζητούν την αλλαγή διευθύνοντος συμβούλου εδώ και μεγάλο διάστημα, εντούτοις είναι δύσκολο να το καταφέρουν. Και αυτό επειδή κανείς

δεν δέχεται ν’ αναλάβει την εταιρεία σε μια δύσκολη καμπή της, με τις αγωγές των θυμάτων από τα Τέμπη ν’ αποτελούν δαμόκλειο σπάθη, ενώ η επαναφορά στην κατάσταση προ του Μαρτίου 2023 θ’ αργήσει, λόγω και της κακής κατάστασης του δικτύου. 

Ωστόσο, οι Ιταλοί αυτήν τη φορά φαίνεται να βολιδοσκοπούν στελέχη από την εσωτερική αγορά, καθώς κατάλαβαν ότι ήταν καταστροφική η ιδέα να έχουν στελέχη-τουρίστες στην εταιρεία. 

Έτσι, τώρα φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με έμπειρους μάνατζερ από την Ελλάδα, που πιθανώς να ενδιαφέρονται ν’ αναλάβουν να βγάλουν τα κάστανα απ’ τη φωτιά.

www.powergame.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου