Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

+ΣυνΕξέλιξη : Δεν θα ανεχθούμε απο κανένα να προσβάλει την μνήμη των συναδέλφων μας

Πως θα καλύψεις άραγε την ντροπή για τη σιωπή σου ένα χρόνο τώρα; 

Πως θα κρυφτείς απ' τη σιωπή σου, όταν
κατηγορούσαν τους μηχανοδηγούς  της IC 62 σχεδόν για τα πάντα; 

Μάλλον δημιουργώντας ένα ζήτημα που δεν υπήρξε ποτέ. Γιατί δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα ευθυνών για τους νεκρούς συναδέλφους της εμπορικής, μέχρι χθες, σε αντίθεση με ότι λένε οι επαγγελματίες ψεύτες και συκοφαντες. 

Εκτός βέβαια αν οι μηχανοδηγοί  έχουν την αρμοδιότητα να ανοίγουν ένα προς ένα τα βαγόνια για να δουν αν συμβαδίζουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα με το περιεχόμενο. Από όσο ξέρουμε,  δεν την έχουμε αυτή την αρμοδιότητα. Και  το ξέρουν καλά και όσοι εκτοξεύσουν ξανά λάσπη εδώ και δύο μέρες. Όμως κάτι έπρεπε να πούνε. Μήπως και καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από ένα φανταστικό φύλλο συκής. Μήπως και κάποιος συνάδελφος "τσιμπήσει". Δυστυχώς για εκείνους  όμως κανείς δεν τσιμπάει. 

Γιατί οι μηχανοδηγοί  γνωρίζουν ποιοι βγήκαν μπροστα και έγιναν στόχος,  ένα χρόνο τώρα,  για την αλήθεια και την τιμή των θυμάτων και των νεκρών συναδέλφων.

 Γιατί οι μηχανοδηγοί  γνωρίζουν επίσης και ποιοι  έλαμψαν δια της απουσίας τους. 

Οι μηχανοδηγοί γνωρίζουν, ποιοι ταυτίστηκαν  με τη θεωρία του μοναδικού ανθρώπινου λάθους. Μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΙΣ δεν τόλμησε να εμπλέξει τους εκλιπόντες μηχανοδηγούς  της εμπορικής σε οποιοδήποτε  σενάριο φαντασίας ή μη. 

Μόνο οι γνωστοί επαγγελματίες συκοφάντες  άνοιξαν αυτή τη συζήτηση. Εδώ και μέρες. Όχι χθες. Γιατί είναι αδίστακτοι και κατευθυνόμενοι 

 Γιατί ως υπόλογοι στο γνωστό σύστημα εξουσίας έχουν βάλει μπροστα το σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα κάθε ενός προσωπικά,  από εκείνους που ξεμπροστιασαν τα αφεντικά τους και αποκάλυψαν τις ευθύνες τους.

Μετά από αυτούς  όμως, που εδώ και μέρες "τρώγονται" , γιατί προφανώς τους  ενοχλεί πολύ η συζήτηση για το εξαφανισμένο οπτικό υλικό του ΟΣΕ , είδαμε χθες και την εξοργιστική τοποθέτηση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής κατά την οποία  έκανε έναν αδιανόητο  συνειρμό και άλμα λογικής για τον έναν εκ των δύο νεκρών συναδέλφων της εμπορικής αμαξοστοιχίας εμπλέκοντας τον σε σενάρια συνωμοσίας. 

Έναν συνειρμό που είναι ΕΞΙΣΟΥ ντροπιαστικός  με την προσπάθεια κάποιων να πείσουν ότι μόνο οι εργαζόμενοι έφταιγαν τελικά, ότι ο μηχανοδηγός της IC62 είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και πόσα άλλα.

 Να πούμε λοιπόν τα αυτονόητα ΚΑΙ  για την κυρία Κωνσταντοπούλου : Δεν θα ανεχθούμε  από κανένα, να εμπλέκει και να προσβάλλει τη μνήμη  των συναδέλφων μας στα πλαίσια της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης. 

Δεν το ανεχθήκαμε ένα χρόνο τώρα από τα κυβερνητικά στελέχη και δεν σκοπεύουμε  να το ανεχθούμε  από οποιονδήποτε άλλο.

 Το Σωματείο μας , όπως έκανε πάντα,  ήδη έχει προχωρήσει σε ενέργειες επί του θέματος αυτού. 

ΕΥΤΥΧΩΣ   η ΠΕΠΕ έχει αποδείξει ότι  τοποθετείται σταθερά και πάντα στο σωστό χρόνο,  όταν θίγεται η τιμή η υπόληψη και η μνήμη συναδέλφων και όχι επιλεκτικά  όταν αυτά προέρχονται από μη κυβερνητικούς κύκλους. 

 Αλίμονο αν η ΠΕΠΕ αγεται  και φέρεται ανάλογα με τις παραινέσεις των ανεύθυνων, των γραφικών και των  ψεύτο - φωνακλάδων  που ενώ είχαν καταπιεί   τη γλώσσα τους για όλα τα κυβερνητικά αίσχη ένα χρόνο τώρα,  θυμήθηκαν σήμερα -όψιμα- τη μνήμη των συναδέλφων.


+ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2024 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου