Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Το βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη να χτυπά υπάλληλο στο «Ελ. Βενιζέλος


 Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πρωταγωνιστής σε επεισόδιο βιαιοπραγίας • Μισή συγγνώμη από τον βουλευτή της Ν.Δ. • Τι απαντά η κυβέρνηση.

Αποκαλυπτήρια για τον πρώην υπουργό που καταγγέλθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για βίαιο περιστατικό πριν από μερικές ημέρες στο «Ελ. Βενιζέλος».


Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα voicenews.gr καταγράφει τη στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση μπροστά σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας επειδή έχασε την πτήση του. Σε κάποιο σημείο φαίνεται να χτυπά με το χέρι του στο πρόσωπο τον εργαζόμενο.


Το βίντεο 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλο το ρεπορτάζ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου