Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τα απίστευτα που ζούμε ....

Διαβάζουμε από το επίσημο site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ... Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων, από την Δευτέρα, 31-10-2011 και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλονται τα τοπικά δρομολόγια ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.(http://www.trainose.gr/nea/anastoli-topikon-dromologion-proastiakoy-31-10-2011).
Αύριο 31/10 τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά με railbus .Και πολύ καλά θα κάνουν και θα πραγματοποιηθούν καθώς δεν πρέπει να χάνει έργο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Το ένα θέμα που προκύπτει είναι το θέμα της οργάνωσης και των διαδικασιών στην εταιρεία και το 2ο αφορά τις επιπτώσεις που θα έχει η ανοργανωσιά στους μηχανοδηγούς , αφού πάλι εμείς θα τα ακούμε μες τα τρένα από τους επιβάτες .
Επιτέλους σοβαρευτείτε .....

1 σχόλιο:

  1. να λεμε στον κοσμο οτι καταργηθηκαν λογω....εφεδρειας
    ας κανουμε κι εμεις λιγη προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή