Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Κύριε ΔΙΚΑΜ τον 3911 τον ξέρετε ;

Το στέκι έχει την υποχρέωση να γνωρίσει στον κύριο Ρετσινά , Δ/ντη ΔΙΚΑΜ , τον νέο νόμο για την πιστοποίηση των μηχανοδηγών .Και αυτό γιατί δεν ζήτησε καν συγνώμη από τους συναδέλφους που θέλησε να περάσει ψυχοτεχνικά τεστ χωρίς καμιά δικαιολογία  .Μάλιστα η τελευταία  ιδέα  , αφού δεν πέρασε η προηγούμενη απαράδεκτη απόφαση , είναι να περάσουμε όλοι ψυχοτεχνικά τεστ .
                                 
     Ο νέος νόμος      http://goo.gl/klTBb(ευκαιρία να τον διαβάσουν και οι συνάδελφοι)

Στο άρθρο 31 προβλέπεται ποιες εξετάσεις και πότε περνάει το προσωπικό.
Για τον συμπαθή κατά τα άλλα ΔΙΚΑΜ δημοσιεύουμε και την ερμηνεία της λέξης εμπάθεια .
Εμπάθεια : έντονα αρνητικά συναισθήματαεχθρότηταπάθος εναντίον κάποιου.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΙΚΑΜ που σκέφτεται το κάλο της εταιρίας ...με άλλους έχει εμπάθεια και άλλους συμπάθεια ,οι μηχανοδηγοί είναι παιδιά κατώτερου Θεού ,αλλά όπως λένε "ουδέν κρυπτό από το σιδηρόδρομο " έχω την ελπίδα ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που όλα όσα έγιναν θα βγουν στο ξέφωτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή