Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Έληξε η συνεδρίαση του ΣΤΑ στην Θεσσαλονίκη


Έληξαν χτες οι εργασίες του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκαν για φέτος στην Θεσσαλονίκη .

Το στέκι θα δημοσιεύσει μαζί με τον προγραμματισμό δράσης  τα κυριότερα σημεία της συνεδρίασης που ασχολήθηκε με όλες τις εξελίξεις στον χώρο .

3 σχόλια:

  1. Μεγάλη ομάδα φιλαράκι, λείπουν κάποιοι αναπληρωματικοί, όμως εντάξει όλα καλά !!!!.
    Καλό κουράγιο και καλή δύναμη, τη νέα χρονιά, σας, μας περιμένουν περισσότερα δεινά. Ελπίζω να βρεθούν διέξοδοι, να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε όλοι, "ΜΑΖΙ" !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η φωτογραφία και εύχομαι πάντα να είστε-είμαστε σαν μια οικογένεια, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες μας.
    Παρόλα αυτά, θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με κάποιες κινητοποιήσεις που από ότι πληροφορήθηκα σκέφτεστε να προκηρύξετε – ανακοινώσετε , κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και οι οποίες με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Με δεδομένο ότι στην εταιρεία είναι γνωστή η διαφωνία και η δυσαρέσκεια μας σχετικά με τις ενέργειες και τις αποφάσεις τους, θεωρώ ότι τυχόν κινητοποιήσεις στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, στρέφονται στην ουσία κατά της κοινωνίας. Τέτοιου είδους κινήσεις, σε μια τέτοια χρονική στιγμή (εορταστική περίοδος), μοιάζουν περισσότερο να βλάπτουν το επιβατικό κοινό που έχει επιλέξει το σιδηρόδρομο για να ταξιδέψει, παρά την ίδια την εταιρεία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αγανάκτηση του κόσμου και τη δημιουργία ενός έντονα αρνητικού κλίματος σε βάρος μας. Με μια τέτοια απόφαση λοιπόν, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα έχουμε την κατανόηση, τη στήριξη και τη συμπαράσταση της κοινωνίας στα δίκαια αιτήματα μας. Καταλήγοντας θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι αντίθετος στις κινητοποιήσεις αρκεί να επιλεχθούν περισσότερο προσεκτικά οι χρονικές περίοδοι που θα πραγματοποιηθούν.

    Υ.Γ. Για να προλάβω τυχόν λανθασμένες εκτιμήσεις, είμαι μηχανοδηγός και δεν είμαι οπαδός καμιάς πολιτικής παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή