Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση ΚΠΚ από μηχανοδηγούς

Οι μηχανοδηγοί Πανελλαδικά καλούνται να δηλώνουν τα συμβάντα στην ΚΠΚ στην Καρόλου προκειμένου να προχωρά η καταγραφή και η αρχειοθέτηση τους .
Όλα αυτά χρόνια προβλέπονται από Κοινοτικές Οδηγίες .Επιτέλους εφαρμόζονται και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία θα πρέπει κάποτε να πάρει την απόφαση και να αναβαθμίσει την συμμετοχή των στελεχών της έλξης στην Κυκλοφορία.
'Όλες οι σύγχρονες εταιρίες εκμετάλλευσης άλλωστε χρησιμοποιούν το προσωπικό έλξης σε αυτούς αλλά και σε άλλους καίριους τομείς (ασφάλεια , ποιότητα , εμπορεύματα).Πολύ απλά γιατί οι μηχανοδηγοί έχουν καθημερινή προστριβή με αυτούς τους τομείς και γνωρίζουν .
Δημοσιεύουμε τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να ενημερωθούν και οι συνάδελφοι.(κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου