Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Άλλαξαν χάραξη για να μην χαλαστεί η αφρόκρεμα της Αιγιαλείας.....

Άλλη μια απόδειξη για το πως χρησιμοποιούν τον σιδηρόδρομο οι ...πολιτικοί μας.....
Σκάνδαλο προκύπτει με την χάραξη σύγχρονης σιδηροδρομικής γραμμής στο Διακοφτό, όπως αποκάλυψε το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ΕΡΓΟΣΕ και οι αρμόδιοι υπουργοί με ΚΥΑ του 2006 άλλαξαν την χάραξη της γραμμής, γράφημα της οποίας βλέπετε στην φωτογραφία.



Όμως γιατί άλλαξε η χάραξη; Συμπτωματικά (;) περνάει μέσα από τα σπίτια των κατοίκων του Διακοφτού προστατεύοντας περιουσία της εκκλησίας και του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου καθώς και βουλευτών του νομού.

Στο πάνελ του Αποκαλυπτικού Δελτίου βρίσκεται δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αιγιαλείας, ο οποίος κατήγγειλε ότι η παλιά χάραξη θα έκοβε στη μέση οικόπεδο της εκκλησίας που πρόσφατα δόθηκε έγκριση για ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου.

"Δεν υπάρχουν περιβαλλοντικές μελέτες αφού εδώ και αρκετό καιρό τις ζητάμε από την ΕΡΓΟΣΕ χωρίς ανταπόκριση", κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόσθεσε: "Την ίδια στιγμή, άλλοι οικισμοί, όπως ο Ελαιώνας και η Ροδιά, η χάραξη βγαίνει εκτός του οικισμού.

2 σχόλια:

  1. Πρόκειται περί παραπληροφόρησης, καθώς εγκαλούν την ΕΡΓΟΣΕ επειδή επέμεινε στην αρχική ενδοαστική και εξόχως εξυπηρετική για τους μελλοντικούς επιβάτες χάραξη πάνω στον παλιό μετρικό διάδρομο του Διακοπτού και δεν έστειλε τη νέα γραμμή στα βουνά, όπως επεδίωκαν κάποιοι κοντόφθαλμοι. Αν ευσταθούν τα περί ιερών οικοπέδων, τότε ήταν πολύ τυχεροί που έστω και για αυτό τον λόγο απέφυγαν μια ηλίθια χάραξη.

    Μην αναπαράγετε κίτρινα δημοσιεύματα και παραπληροφόρηση. Θα έπρεπε να πείτε μπράβο που επιτέλους μια νέα γραμμή περνά μέσα από το κέντρο μιας πόλης και δεν εξορίζεται στα χωράφια και τα βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έπρεπε να βγει η ΕΡΓΟΣΕ και να αποκαταστήσει την αλήθεια (αν είναι έτσι ).
    Ιδιαίτερα για την ΕΡΓΟΣΕ που έχει ακούσει τα μύρια απο πολλούς.
    Ωστόσο αν προσέξεις η απόφαση αφορά ΚΥΑ του 2006 ενώ ακόμα και σήμερα (7 χρόνια μετά ) δεν έχουν εκδοθεί περιβαλλοντολογικές μελέτες.
    Όσον αφορά την αναπαραγωγή δημοσιευμάτων (κίτρινων ή μη ) καθημερινά λαμβάνουμε πάνω απο 5 mail με θέματα.
    Δεν είναι πάντα εύκολο για εμάς να ξέρουμε σε όλα τι συμβαίνει.
    Τέλος μπράβο θα πούμε στην ΕΡΓΟΣΕ μόλις αρχίσει και παραδίδει και έργα , γιατί μακέτες βλέπουμε 20 χρόνια τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή